Game of Thrones Live na proljeće stiže i u Beč

Game of Thrones Live na proljeće stiže i u Beč

 

Jedinstveni glazbeni doživljaj na bini bečke Stadthalle

Planetarno popularna serija „Igra prijestolja“ čiji su dijelovi snimani i u Hrvatskoj i koju malo tko da nije pogledao nije poznata samo po svojim dvorskim intrigama nego i po upečatljivoj glazbi koju je za seriju skladao Ramin Djawadi.

Njegove skladbe podcrtavaju emocionalnu težinu ključnih trenutaka između protagonista serije, podižu najvažnije scene na jednu višu razinu i opisima iz knjiga Georgea R. R. Martina udahnjuju život. Stoga nimalo ne iznenađuje ni činjenica da je naslovna pjesma serije u međuvremenu postala neizostavnim globalnim fenomenom pop kulture.

Upravo iz tog razloga kreatori serije osmisli su i koncertni spektakl pod nazvom „Game of Thrones Live Concert Experience“, a fanovi iz regije napokon imaju razloga za veselje.

Spektakl „Game of Thrones Live“ 19. svibnja 2018. naime po prvi puta dolazi u Beč, točnije u bečku dvoranu Stadthalle, a pretprodaja ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl počinje u petak 29. rujna 2017.

Orkestar i zbor kojima će ravnati sam skladatelj izvest će omiljenu glazbu iz svih sedam sezona serije, a cijeli će koncert biti popraćen fascinantnim vizualnim efektima koji uključuju scene iz same serije, ali i video materijal produciran isključivo za potrebe turneje.

COVER style & life Objava za medije