Više od šalice Lavazza kave… Otkrijte kako izraditi poseban poklon

Više od šalice Lavazza kave… Otkrijte kako izraditi poseban poklon

 

 

Vodič za iskorištavanje vaše kreativnosti i izradu vlastite torbice recikliranjem pakiranja Lavazza kave za lijepo iznenađenje

Je li moguće naučiti što je potrebno kako biste postali kreativni? Ponekad je dovoljno pogledati uokolo i osloboditi svoju maštu. Čak i ako taj stav nije za svakoga, sigurni smo da uz malo pomoći postaje prirodniji.
Kao što tome svjedoči i porast popularnosti ekoloških tema na svim područjima, ljudi neprestano traže nove i svježe načine za recikliranje korištenih predmeta kako bi dobili neku novu svrhu.
Razvijajući vještine kreativnosti, inovativnosti i kognitivne fleksibilnosti, Lavazza je od svog osnutka usredotočena na etiku i održivost, te je u velikoj mjeri predana smanjenju otpada i promicanju recikliranja i ponovne uporabe (*).
Ovdje smo s idejom kako jednostavno pakiranje Lavazza kave reciklirati i pretvoriti ga u nešto uistinu posebno: višenamjensku torbicu. Žene vole torbice koje su, prije svega, jedan od najpoželjnijih modnih dodataka. A ako se torbica može personalizirati i izraditi po mjeri, postaje ultimativni predmet želje!

S otprilike 25 pakiranja, Lavazza to čini mogućim… Jeste li ikad poželjeli iznenaditi svog prijatelja neočekivanim poklonom? Ne bi li bilo lijepo vlastitim rukama izraditi poklon za Božić ili poseban poklon za godišnjicu?

Pakiranja Lavazza kave napravljena su od čvrstog i sjajnog materijala, savršenog za izradu casual torbice koja vašem izgledu idealno dodaje notu boje.

U našoj praktičnoj infografici otkrit ćemo vam kako izraditi torbicu u samo osam koraka.

Koristili smo pakiranja Qualità Oro za zlatnu torbicu, za šarenu torbicu pakiranja Crema e Gusto (Gusto Classico) i Qualità Rossa, a vi pakiranja možete odabrati prema vašoj omiljenoj boji.

Među proizvodima Qualità Rossa, također smo koristili dvostruka pakiranja obložena bijelim filmom koja su lakša, ali i dalje upotrebljiva u kombinaciji s regularnim pakiranjima.

Na dnu infografike možete vidjeti dvije kreacije: zlatnu torbicu izrađenu od pakiranja Qualità Oro, te šarenu torbicu izrađenu od drugih pakiranja kave koja su gore već spomenuta.

Na vama je da odaberete Lavazza kavu i boje koje vam se sviđaju: izradi će se trebati posvetiti, ali vrijedit će truda!

 

COVER style & life Objava za medije