15. TJEDAN RESTORANA

15. TJEDAN RESTORANA

Najukusniji „tjedan“ u godini!

Zagreb, 10.listopad 2017. – Ima li ljepšeg načina da proslavimo dolazak jeseni od uživanja u fantastičnim jelima uz ugodno društvo? Kada to možemo svaki dan i to po cijeni od samo 100 kuna, život odmah postaje ljepši! Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 13. do 22. listopada 2017. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske. 80 restorana provjerene kvalitete potruditi će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti tako lako jer birati ćemo između 720 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana http://www.tjedanrestorana.com/restorani

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je sedmu godinu za redom omiljen kod onih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti, već je postala simbol za razdoblje kada svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

”Na Koktel u Hotel“

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Antunović Hotel (Vertigo Bar), Hotel Park Split (Imperial Bar), Arcotel Allegra Hotel Zagreb (Joe’s Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar).

http://www.tjedanrestorana.com/dogadjanja/na-koktel-u-hotel

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska

80 restorana sudionika koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com/restorani. Dobar tek i živjeli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *