Novi Aperitivo bar

Novi Aperitivo bar

 

Zagreb je dobio jedno novo, zaista po svemu posebno mjesto za opuštanje. Spoj inovacije, znanja i stila doveo je do novog carobnog ostvarenja koje nosi ime Aperitivo bar. U prekrasnom, potpuno renoviranom ambijentu kuce u staroj Vlaškoj ulici na broju 9, Aperitivo za nekoliko dana predstavlja novitet ciji se originalni ambijent i ponuda izdvaja od ostalih.

Uredenje interijera djelo je arhitekta Roberta Bajsa koji je više od 400 m2 ukupnog prostora pretvorio u kombinaciju drva, stakla, toplih tkanina i boja u duhu perfekcionistickog ugostiteljstva i profinjenosti. Prostorom dominira kontinuirani šank duži od dvadeset metara, a njegov spoj unikatnosti, udobnosti i razigranosti naprosto oduzima dah. Prostor odiše toplinom, nekako nam je na prvu blizak i u njemu se želimo opustiti, podijeliti dobru energiju s dragim ljudima, jednostavno uživati tijekom cijelog tjedna.

Ponuda ovog novog zagrebackog mjesta jedinstvena je i u svijetu. Prvo je ovo mjesto u Hrvatskoj na kojem cete moci kušati više od 80 vrsti gina, najbolje prirodne tonike, 100 vrsta rumova razlicitog porijekla, najbolje votke, tekile te najbolje konjake na svjetskom tržištu. Jedinstveni izbor craft kave i koktela ono su što novi bar cine jedinim mjestom ovakve vrste u Hrvatskoj i šire, a inovativni koncept zaokružuje nesvakidašnji, tematski uredeni Boutique shop u kojem svoj omiljeni napitak po originalnom home made unikatnom receptu možete kupiti za sebe ili pokloniti najdražima. Ideja ovog inovativnog barskog koncepta rezultat je suradnje sa maestrom ugostiteljstva Vjenceslavom Madicem Kishonijem. Osoblje Aperitiva jedna je posebna prica za sebe. Svi govore i po nekoliko stranih jezika medu kojima su i kineski, španjolski i drugi. Po zamislima ovog cijenjenog strucnjaka, unikatni kokteli tako ce pratiti najnovije tehnike i stilove izrade ove vrste pica, a bogata ponuda mijenjat ce se ovisno o sezoni i trendovima. Uz omiljene napitke Aperitivo bar nudi i izvrstan izbor toplih i hladnih zalogaja poput tapasa te brojnih drugih modernih zalogaja ciji carobni okusi savršeno nadopunjuju ovu jedinstvenu više osjetilnu pricu.

Aperitivo bar predstavlja novo, unikatno mjesto koje pojam barske ponude podiže na potpuno novu dimenziju, a Zagreb cini bogatijim za destinaciju idealnu za prijateljska ili poslovna druženja.

COVER style & life Objava za medije