Pjesmom „Vojnik ljubavi“ Damir Kedžo ulazi u 2018.

Pjesmom „Vojnik ljubavi“ Damir Kedžo ulazi u 2018.

 

Pjesmom „Vojnik ljubavi“ Damir Kedžo ulazi u 2018. Najbolji je to početak godine za glazbenika koji je prošle godine godine nanizao puno glazbenih uspjeha. Pjesma je nastala u suradnji s autorom Mirom Buljanom koji je zadužen za glazbu, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan. Spot koji opisuje  vječnu ljubavnu priču prepunu odricanja nastao je pod redateljskom palicom Luke Sepčića. Glavnu ulogu u spotu, osim Damira, ima i preljepa Ena Kiralj.

„Pjesma govori o trenutku kad nađeš osobu koja je ona prava. I nakon što te život pošteno izgazi, to još više cijeniš. Mislim da mi je ovaj pjesma došla nekako u pravom trenutku. Također, mislim da su spot i pjesma savršeno usklađeni.“ rekao je Kedžo.

Prošla 2017. je za Kedžu bila iznimno dinamična – pjesma „Sve u meni se budi“ donijela mu je pobjedu na Zagrebačkom festivalu, nominaciju za Porin i nagradu Hrvatske diskografske udruge za pjesmu godine. Osim toga, nije nedostajalo ni uspješnih koncerata; Damir je osim dva rasprodana koncerta u rodnoj Rijeci održao i veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na Valentinovo.

Pokazatelj je to da je pred nama još jedna uspješna godina za Damira. Nova pjesma u njegovoj karijeri donjela je i novu stvaralačku energiju, a radi se o prvoj pjesmi koju potpisuje Miro Buljan.

„Suradnja s Mirom Buljanom je genijalna. On je zbilja veliki profesionalac i beskrajno se trudi uloviti moj glazbeni identitet i ono što osjećam. Mislim da nas čekaju sve bolje i bolje pjesme. Jedva čekam krenuti raditi dalje“ priznao je Kedžo o suradnji.

COVER style & life Objava za medije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *