22. veljače 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

VOLONTERSKI OSKAR 2017.

Volonterski centar Zagreb dodjeljivanjem nagrade želi istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Zagrebu.

VOLONTERSKI OSKAR 2017.

 

Volonterski centar Zagreb dodjeljivanjem nagrade želi istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Zagrebu.

Volonterski centar Zagreb od 02.listopada 2017. do 31. listopada 2017. zaprima prijave za Volonterski Oskar 2017., zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. Nagrada se od 2009. godine dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini grada Zagreba, a provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Kandidate na natječaj mogu prijaviti isključivo neprofitne organizacije koje provode volonterske programe i u svoj rad uključuju volontere. Nominirana može biti svaka osoba starija je od 15 godina koja obavlja volonterske aktivnosti u skladu sa Zakonom o volonterstvu te ima najmanje 80 volonterskih sati u 2017. godini. Nominacijom za nagradu, volonteri dobivaju priznanje za svoj vrijedan rad te potvrdu da je njihov doprinos zajednici i društvu u cjelini prepoznat od strane organizacije u kojoj volontiraju, ali i javnosti.

Proces odlučivanja o dobitniku Volonterskog Oskara odvija se u dva kruga: u prvom Povjerenstvo odabire finaliste natječaja na temelju unaprijed utvrđenih kriterija, dok u drugom krugu građani odlučuju o dobitniku/ci Oskara glasanjem putem internet stranice www.oskar.vcz.hr ili putem glasačke kutije u uredu VCZ-a. Nagrada će dobitniku/ci biti uručena na svečanom događanju pod nazivom „Dodjela Volonterskog Oskara 2017.”, koja će se održati početkom prosinca 2017.

Volonterski centar Zagreb ovom prigodom poziva sve neprofitne organizacije koje djeluju na području grada Zagreba da nominiraju svoje volontere za nagradu Volonterski Oskar te time pruže priliku javnosti da upozna pojedince koji su istinske zvijezde naše zajednice i pokretači pozitivnih promjena u društvu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST