27. rujna 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Zagrebački Brend Maks oduševio na Ljubljana Fashion Week-u

Saša Maksimiljanović prvi puta se predstavila ljubljanskoj publici prezentirajući komade iz aktualne kolekcije 3/33

Zagrebački Brend Maks oduševio na Ljubljana Fashion Week-u

 

Saša Maksimiljanović prvi puta se predstavila ljubljanskoj publici prezentirajući komade iz aktualne kolekcije 3/33

Zagreb, 08. studenog 2017. – Zagrebački brend MAKS po prvi puta se predstavio na Ljubljana Fashion Week-u. Dizajn Saše Maksimiljanović već je dobro poznat ljubljanskoj publici, s obzirom da se prodaje u srcu slovenskog glavnog grada. Modele iz kolekcije za aktualnu sezonu Saša je nadopunila komadima iz najnovije kolekcije nakita grčkih brendova Aumorfia i Ioanna Liberta. Različite nijanse crne međusobno su se izvrsno nadopunjavale u igri slojevitosti i dekonstrukcije te pokazale Sašino avangardno viđenje mode za nadolazeće hladne zimske dane.

Kolekcija naziva 3/33 osmišljena je iz 33 ideje, 33 crteža i 33 nijanse crne, a 3 zajedničke smjernice koje se najviše ističu u ovoj kolekciji su priča boja, funkcionalnost dizajna i dosljednost – budi svoja. Svaka od tih smjernica zastupljena je u svakom detalju i komadu odjeće nove MAKS kolekcije. Premijerno je prikazana na pariškom CUBE showroomu, gdje je također zadobila izvrsne kritike. Bogata kolekcija sadrži multidimenzionalne kapute, majice, hlače, haljine, pletene veste i tunike. Radi se o modelima koje kombiniranjem daju modnu igru slojevitosti te donose vrhunski odnos spojivog s nespojivim, prozirnog s neprozirnim, mekanog s krutim, asimetričnog nesklada i modnog sklada. Materijali koji prevladavaju su prirodni, te u kolekciji prevladava pamuk, vuna, mako i keper.

„Inače ne izlažem na tjednima mode jer nisam ljubitelj takvog vida prezentacije, ali Ljubljana je bila iznimka i jako sam zadovoljna sa svime. Organizacija, manekenke, lokacija, sve je bilo na nivou, bez nervoze i smireno. Prije par dana iz Grčke su stigle najnovije kolekcije nakita Aumorfia i Ioanna Liberta, koje su se idealno uklopile u aktualnu Maks kolekciju. Prezentirala sam samo dio svoje kolekcije i time zapravo predstavila presjek najprodavanijih modela. Dekonstrukcija, spajanje nespojivog, crna boja i slojevitost odlike su mog dizajna koji je iznimno nosiv, ali i pomalo avangardan“, objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica brenda Maks.

Aktualna kolekcija Maks u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, u Bura DesignStore-u u Rijeci, Pentlja Concept Store-u u Ljubljani, Supermarketu i Electryclady Land Design-u u Beogradu, u Studiu 183 u Berlinu, te na britanskom webshopu erebusstyle.com.  U Londonu je prošloga tjedna održan i pop up store Erebus Collective na kojem je upravo ova Maks kolekcija raspodana u svega nekoliko dana.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST