15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Besplatni termini yoge u Zagrebu

Besplatni termini yoge u Zagrebu

Osjećate već neko vrijeme potrebu za promjenom? Polagano se stapate s uredskim stolcem, sjedalom u autu i kaučem? Često vas boli kralježnica, glava ili se pak osjećate nekako tromo i teško? Ili je samo vrijeme da žačinite svoje dane nečim korisnim?

Ponekad je dovoljno napraviti jedan korak, jednu ‘sitnu’ promjenu koja će neminovno prouzrokovati pozitivnu promjenu i na drugim područjima vašeg življenja.

Zdravlje i dobar osjećaj u tijelu uzrok je i posljedica kvalitete misli i emocija, a time i svih sadržaja, odnosa i odabira koji tvore našu svakodnevicu. Jedan od odličnih i jednostavnih načina za porast kvalitete našega života jest fizička aktivnost. Kada još iza nje leži cijeli drevni filozofski sustav znanja koji se uzdiže daleko iznad geometrije fizičkih pozicija, dobivamo vrijednu priliku upoznati se i unaprijediti kroz yogu.

Yoga je Indijska disciplina proizašla iz Veda, skup znanja koji pojedinca vode kroz proces povezivanja uma, duha i tijela. Naziv ‘Yoga’ dolazi od korijena YUJ i GHAN kojima je pri-jevod upotpunjivanje, sjedinjenje, povezivanje.

Pozivamo Vas na besplatne satove Yoge u genijalan prostor fitness centra ‘Forma Fit Factory’ na adresi Martićeva ulica 17 u Zagrebu. Satovi su prilagođeni polaznicima, a temelje se na Hatha Yoga strukturi sata. Nakon logički povezanog i konkretno strukturi-ranog fizičkog slijeda pozicija tijela – Asana, podržanih kontroliranim disanjem, slijedi vođena relaksacija. Uz to, svaki tjedan bit će posvećen jednom etičkom načelu – Yami ili Niyami, koje će biti ponuđen polaznicima kao potencijalni tjedni vodič za privatno osvješta-vanje i samorazvoj.

Promotivni tjedan nudi tri potpuno besplatna termina: četvrtak 30.11. 10:00 – 11:00 , subota 2.12. 11:00 – 12:15 i utorak 5.12. 16:15 – 17:00. Svoje mjesto možete rezervirati slanjem maila s imenom, prezimenom, brojem telefona i naznakom termina za koji se pri-javljujete na cuculic.tena@gmail.com.

Za upise u promotivnom tjednu Forma Fit Factory nudi specijalnu cijenu od 200kn za dva dolaska tjedno, dok redovna cijena iznosi 250kn za gotovinsko plaćanje.
Predlažemo i da iskoristite promotivnu cijenu za kupovinu mjesečne članarine kao zanim-ljiv i koristan poklon dragoj osobi!

Vježba se bez nakita, na koliko-toliko prazan želudac (najbolje ne jesti barem dva sata prije), a preporučujemo da se obučete što udobnije. Prostirke osigurava Fitness Forma Factory.

Sve one moguće samokritike poput ‘nisam dovoljno elastičan/a’ ili ‘imam previše ki-la/godina za tako što’ ili ‘nemam vremena’ ostavite na ulazu zajedno s cipelama jer vježbate bosi! 🙂

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST