15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Ako vam fali ideja za Valentinovo, pogledajte ovaj video spot!

Ako vam fali ideja za Valentinovo, pogledajte ovaj video spot!

 

Filip Pintar, talentirani je dvadesetogodišnji autor i pjevač iz Zagreba, koji je do sada djelovao pod glazbenim imenom Fitscho. No s novom pjesmom odlučio se na promjene, dati kompletnoga sebe publici i stati imenom i prezimenom iza svojih nota i stihova.

Najveći izazov u veljači, mjesecu ljubavi, većini predstavlja odabir poklona, izbjegavanje klišeja i osmišljavanje kreativnih, originalnih romantičnih djela za svoje voljene. Ovaj mladi glazbenik snimio je video spot inspiriran ljubavlju, za koji se nada da će mnogima poslužiti kao inspiracija, jer ljubav su djela.

Stvarajući pjesmu, Filip je uvidio da već ona sama može biti poklon u ovim romantičnim danima, jer ju je i sam napisao kao poklon “onoj posebnoj”. Nada se tako da će pjesma osvojiti srce njegove voljene, no i publike.

“U fazi nastajanja pjesme i svih ideja oko nje, shvatio sam da je pjesma univerzalna, jer govori o ljubavi, i sreći kad je ona prava osoba pored tebe, kad joj poželiš reći da ti je sve na svijetu, da ćeš sve prepreke preći kako biste bili zajedno. Jednom prilikom sam prijatelju puštao pjesmu, a njemu se ona na prvu toliko svidjela da je instinktivno posegnuo za mobitelom. Poželio je snimiti refren moje pjesme i poslati ga u poruci svojoj djevojci, kako bi joj pjesmom pokazao što mu znači. To me stvarno dirnulo i razveselilo i nadam se da će takve biti sve reakcije nakon slušanja pjesme, bilo da se radio o djevojkama ili mladićima.” objasnio je Filip te dodao “Nadam se da će ova pjesma obilježiti mjesec ljubavi, no i cijelu godinu. Nadam se da će ljudi, kad im ponestane riječi i inspiracije, posegnuti za mojom pjesmom, kako bi opisali svoje osjećaje.”

Iako nam je Filip priznao da je ova pjesma nastala baš za određenu mladu damu, nije htio otkriti o kome se radi, već mu je namjera iznenaditi je uoči same premijere pjesme. Sa svojom snimateljskom ekipom osmislio je i snimio glazbeni video spot koji vrvi mnogim originalnim idejama s vrlo bitnom porukom: upornost se isplati, a ljubav ne poznaje granice pa makar to značilo (zbog nje) naučiti peći kolače 🙂

Filip Pintar do sada je objavio tri singla pod glazbenim imenom Fitscho: “Poželim” u duetu s MALEKom, “Izgubljen bez nje” u suradnji s bendom Nibru te samostalni singl “Mislim na nas”, koji je pohvalio “gospodin glas”, Jacques Houdek. Iako je svojim dosadašnjim autorskim radom ostvario uspješne rezultate i upravo s navedenim singlovima osvojio glazbene urednike te top liste, ovaj mladić ne misli stati, već pun optimizma poručuje: “Sad vidim da moj put tek počinje i tek sad sam spreman za uzbudljivu profesionalnu glazbenu avanturu, koja je preda mnom”.

Za novu pjesmu “Ti si dar s neba”, napisao je glazbu i stihove, dok je za moderni pop aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Pjesmu prati već spomenuti, kreativni video spot, koji je režirao, snimao i montirao Doringo, redatelj koji je stvarao video spotove za Ninu Romić, Grettu, Matta Shafta, Dosh Lee, Svemir, Biciklić i mnoge druge. Filipu Pintaru se u spotu pridružila talentirana gimnazijalka Leonarda Baković, koja je za potrebe spota postala (njegova) Ana. Uživajte u tjednu ljubavi, uživajte u ljubavi kroz cijelu godinu. Nadamo se da će pjesma “Ti si dar s neba” biti zvučna kulisa svih predivnih, sretnih i ljubavlju obojanih trenutaka koji vas čekaju.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST