16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Spektakularni rođendan plesnog studija Transform

Spektakularni rođendan plesnog studija Transform

 

11 velikih plesnih hrvatskih i slovenskih zvijezda okupit će se da svojim znanjem i energijom obilježe rođendan Plesnog studija TransForm. Više od 1000 plesača 20.10. sudjelovat će na besplatnim radionicama i natjecanjima koje će se održavati kroz čitav dan! Osim puno zabave i plesa, polaznike očekuju i vrijedne nagrade!
Svi su pozvani na najveću plesnu
proslavu i cjelodnevno druženje u TransForm-u!
Od 9h do 18h organiziran je niz radionica koje će voditi hrvatski i slovenski visoko cijenjeni plesači od kojih će svi moći učiti, plesati i zabavljati se BESPLATNO!

Navečer će se održati natjecanje gdje će plesači PS TransForm-a odmjeriti svoje plesne snage u 1na1 BATTLEOVIMA u dvije kategorije JUNIORI i SENIORI.

Za one koji nisu upoznati s time, battle je jedinstveno natjecanje u freestylu gdje se pušta muzika i plesač na licu mjesta interpretira muziku svojim pokretima. Iako su natjecatelji članovi PS TransForma, ulaz za gledatelje je besplatan i otvoren za sve!
20.10.TransForm plesni centar postaje središte plesa te ne propustite
doživjeti energiju koju vam ta ekipa može prenijeti!

Na tom događaju bit će i premijerno predstavljanje trenutno najveće zimske senzacije TRANSFORM WINTER DANCE CAMP 2019! Svjetska plesna i glumačka zvijezda Adam MOOSE Sevani iz svima dobro poznatog Step up filma bit će dio ovogodišnjeg izdanja koji ćete pamtiti zauvijek! TransForm Crew dovodi 10 renomiranih svjetskih plesnih imena u Zagreb te omogućuje da unutar tjedan dana polaznici od najvećih majstora svjetske plesne scene.

NAJBOLJE ZIMSKO PLESNO ISKUSTVO!
07.01.-13.01.2019. U ZAGREBU (HRVATSKA)
★ 7 DANA
★ 10 NEVJEROJATNIH SVJETSKI POZNATIH UČITELJA
★ VIŠE OD 30 SATOVA PLESNE EDUKACIJE
★ Q&A MEETING
★ BATTLE EVENT
★ MNOGO NATJECANJA I PRILIKA
★ SPEKTAKULARAN PARTY
★ VELIKI SHOWCASE
★ NAJBOLJA PLESNA EDUKACIJA U OVOM DIJELU EUROPE
I JOŠ MNOGO TOGA!

Vidimo se 20.10. na adresi Zagrebačka cesta 194!
Prijave za radionice mogu se izvršiti na mail workshop@transform.hr.

Za detaljne informacije zapratite nas na našim facebook i instagram stranicama:
– Dance Studio TransForm (IG: @transformcrew)
– TransForm Winter Dance Camp (IG: @transformdancecamp)
– TransForm Merch (IG: @transform_merch)

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST