#KreirajSvojuPriču: Prva studentska konferencija preko Instagrama!

#KreirajSvojuPriču: Prva studentska konferencija preko Instagrama!

Mjesta na #KreirajSvojuPriču konferenciji, koja će se održati ovog petka u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u prostoru BIZkoshnice, već su popunjena. No, u zanimljiv program se svi zainteresirani mogu uključiti u bilo kojem trenutku pomoću svojih pametnih telefona. To im omogućuje Live Stream konferencije na Instagramu HUOJ-a na kojemu će se prenositi sva predavanja uživo.

Ovo je prva takva studentska konferencija u Hrvatskoj koja će sva svoja predavanja prenositi preko Instagram Live Videa koji je uveden prije dvije godine. Glavna razlika između Instagram Storyja i Instagram Live Videa upravo je njegovo vrijeme trajanja – Live Video može stream ati do 60 minuta, dok su Storyji ograničeni u sekundama.

Svoja znanja i iskustva studentima će prenijeti – Ana-Marija Petričević Liović, Brand Relationships Manager US/EMEA iz FOREA Hrvatska, Elena Wolsperger Dolezil, direktorica komunikacija Dukata, Martina Gršković, direktorica Social odjela u agenciji 404, Morana Stričić iz korporativnih komunikacija i PR-a GRAWE Hrvatska, influencerica Maša Zibar, poznatija kao MashintheBeauty te Saša Španović iz Pets Only. Kao praktični doprinos predavanjima, Viktor Vetturelli iz tvrtke VETTURELLI održat će interaktivnu radionicu o Storytellingu.

COVER style & life Objava za medije