15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

MATEA BENEDETTI, BORIS PAVLIN i Boutique ABSOLUT predstavljaju se gostima nove adventske zimske bajke

MATEA BENEDETTI, BORIS PAVLIN i Boutique ABSOLUT predstavljaju se gostima nove adventske zimske bajke
ZAGREB WINTER FAIRYTALE

Zagreb Winter FairYtale, osim sjajnih premium brandova koje će predstaviti, zamišljen je i kao bajkovit večernji izlazak. Izložba svjetskih primjeraka automobila, satova, brodova, fascinantnog nakita i mnogih ostalih predmeta koji svojom ljepotom i vrijednošću uljepšavaju život, upotpunjeni su vrhunskim glazbenim programom, ali i pravom modnom poslasticom. Za nju su zaduženi modni znalci Matea Benedetti, Boris Pavlin i Boutique Absolute.

Matea Benedetti, slovenska modna dizajnerica prvi će put svoje modele predstaviti hrvatskoj publici. Poznata u cijelom svijetu, svoje modele opisuje kroz tri riječi: održivost, inovacija i luksuz. Kombinira ekološki duh i revolucionaran proizvodni proces, a usredotočuje se na rijetke, dragocjene i inovativne materijale. Ljepota i kvaliteta odjeće koju stvara ide dalje od onoga što oko može vidjeti. Veganska koža od lišća ananasa, organska vuna i svila, bambus, konoplja glavni su junaci njezinih modnih priča.

Najfinija svila, ručno vezena čipka te unikatnost svakog komada čine prepoznatljiv potpis Borisa Pavlina. Beskonačno romantične i delikatne, izrađene tehnikama klasičnog couture-a, njegove kreacije otvaraju prozor u neko drugo, sanjivo vrijeme, lišeno današnje masovne proizvodnje i kloniranog izgleda. Svaka haljina pravo je malo umjetničko djelo koje nastaje tjednima minucioznog ručnog rada, a konačan  rezultat je prava mala bajka ženstvenosti i nježnosti.

Boutique muške mode Absolute na Zagreb Winter FairYtale-u predstavit će se brandovima Karl Lagerfeld, Carl Gross Black Line i CG Club.

Modna revija sva tri autora održat će se u četvrtak, 6. prosinca 2018. u 19:00 sati u Hali V Tehničkog muzeja.

Zagreb Winter FairYtale funkcionira kao luksuzna jahta usred grada na čijoj je palubi moguće pogledati lijepe i vrijedne stvari, doživjeti inspirativne susrete i susresti drage ljude, uživati u vrhunskoj gastronomiji i posebno osmišljenom glazbenom programu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST