3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Marko Škugor oduševio publiku na rasprodanom koncertu u Lisinskom!

Marko Škugor oduševio publiku na rasprodanom koncertu u Lisinskom!

 

Prvi koncert će se održati 25.03. ponovno u Lisinskom, a drugi 29.03. u HNK Zadar i još tri koncerta u susjednoj Sloveniji!

Poznati šibenski slavuj oduševio je unaprijed rasprodani Lisinski glazbenim spektaklom koji je pripremio! Zbog velikog interesa organizatori koncerta, Scardona i RTL Music, su dodali novi datum koncerta 25.03.!
Naš Marko Škugor priredio je veličanstveni koncert u Lisinskom i oduševio publiku koja je dočekala kraj koncerta na nogama pjevajući!

Bio je to koncert u našoj najprestižnijoj zagrebačkoj dvorani na kojem je bio odličan spoj vrhunske organizacije, talentiranih glazbenika, vjerne publike i neponovljivog Marka Škugora.

– Neopisivo! Srce mi je puno. Hvala dragoj publici što je do zadnjeg mjesta ispunila Lisinski, uživao sam od početka do kraja koncerta – izjavio je Škugor.

Marko je nastupao sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, a dirigirao je maestro Jurica Karuza. Gošće su bile iskonska diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis koje svojim vokalnim sposobnostima nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Ovakav koncertni uspjeh nije niti malo iznenađujući s obzirom da Marko iza sebe ima nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolji album zabavne glazbe”, snimio je dva nova spota u mjesec dana: “Vagabundu” i “Taman si mi mira”, rasprodao ovaj koncert i pripremio još nekoliko velikih koncerata u ožujku! Prvi koncert će se održati 25.03. ponovno u Lisinskom, a drugi 29.03. u HNK Zadar i još tri koncerta u susjednoj Sloveniji!

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom “Samo s tobom sam upoznao ljubav” i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi “Samo s tobom sam upoznao ljubav”, “Ako projdemo” i “Za tebe bih učinio sve”, ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST