15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

“Zeleni život vege mama”

“Zeleni život vege mama”

Dvije mame pokrenule crowdfunding kampanju kako bi prikupile sredstva za izdavanje prve riznice znanja o biljnoj prehrani

Dvije mame napisale su kuharicu kakvu još niste vidjeli i sigurno ćete je poželjeti imati

U tijeku je crowfunding kampanja čiji je cilj prikupiti sredstva za izdavanje knjige – riznice znanja o biljnoj prehrani cijele obitelji s naglaskom na zdravu prehranu djece.

Link crowdfunding kampanje na online platformi Indiegogo:
https://www.indiegogo.com/projects/zeleni-zivot-vege-mama/x/21772643?fbclid=IwAR16AVZKyzHIl_yPXqYmmbgHftLDxhkhiz3-Vb8EEoxqOeDeBjBGNdMUyx8#/

Kampanja je startala 15. svibnja i u prva dva sata uplaćeno je oko 10.000 kn.

Idejne začetnice ovog projekta su Iva Janeš, mag.oec., osnivačica Facebook grupe Zeleni život vege mama te Ivana Šimić, mag. nutricionizma.

Svoje znanje i iskustvo nesebično rado dijelimo već četiri godine i putem naše Facebook grupe Zeleni život vege mama gdje dolazimo u doticaj s mnogim izazovima poput adekvatnog unosa makro i mikornutijenata, intolerancija i alergija na hranu, suplementacije, izbirljive djece… Zajedničkim radom savjete, znanje i vlastito iskustvo pretvorile smo u sastojke s kojima smo „kuhale“ našu kuharicu.

Mi smo prošle onaj teži, trnoviti put prikupljanja iskustava i informacija te njihovog selektiranja, dodatnih edukacija i radionica jer sveobuhvatne stručne literature na tu temu kod nas nema. Ili barem nije bilo – do sad.

Cilj ove knjige je pomoći onima koji se već hrane isključivo biljnom prehranom, onima koji to planiraju, ali nemaju dovoljno informacija te onima koji žele uvrstiti u svoje tanjure više namirnica biljnog porijekla zbog svog nepobitnog značaja za naše zdravlje. Nismo zaboravili ni na male i velike alergičare kao i osobe koje konzumiraju hranu bez glutena.

Izazovi modernog vremena ne ostavljaju nam previše vremena za pripremu kvalitetnih obroka, no tome ne mora biti tako, jer i mi, kao zaposlene mame, trudimo se svojoj obitelji pružiti najbolje te smo pronašle načine kako maksimalno iskoristiti vrijeme i dostupne namirnice. Povrće je često veliki izazov za roditelje, a kako jednostavno izbjeći stres i koliko je zapravo važno imati raznolike obroke neka su od pitanja na koja knjiga donosi odgovore.

Ističemo i da ćemo dio knjiga donirati liječnicima pedijatrijske medicine, stručnim osobama obrazovnih institucija i nekim ministarstvima jer ova knjiga sadrži najnovija nepristrana znanstvena istraživanja sa svim potrebnim referencama.

Molimo vas da podržite ovu kampanju te da sudjelujete u ovom projektu u obliku medijske i/ili financijske potpore u skladu s vašim mogućnostima kako bi naša zelena riznica znanja mogla ugledati svjetlo dana.

Za sve ostale informacije stojimo vam na raspolaganju.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST