15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu…

Autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“

 

Svestrani autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“ i glazbu koju je sam za nju skladao. Stoga će u subotu 10. listopada 2020. u 18.00 sati hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. organizirati razgovor s Danom Brownom i prvo svjetsko predstavljanje „Divlje simfonije“ u dvorani kina Kaptol Boutique Cinema. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen, ali događanje će se moći pratiti uživo putem V.B.Z.-ova YouTube kanala VBZCroatia i V.B.Z.-ove stranice na Facebooku.

Svjetska koncertna premijera glazbe koju je Dan Brown skladao za „Divlju simfoniju“ održat će se u petak, 9. listopada 2020. s početkom u 20.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Na ovoj svjetskoj premijeri glazbu izvodi Zagrebačka filharmonija pod vodstvom dirigenta Mirana Vaupotića. Zagrebačka filharmonija izvest će cjelovitu „Divlju simfoniju”, s dvadeset i jednim stavkom. U okviru koncerta priprema se i nekoliko glazbenih iznenađenja – ovo je uistinu koncert koji se ne propušta! Tim više što će na koncertu sudjelovati i sam Dan Brown. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja na koncertu je ograničen, ali koncert će biti emitiran uživo i na stranici Dana Browna na Facebooku, gdje on ima više od 6 milijuna pratitelja.

Kada se u ožujku 2019. slavni autor Da Vincijeva koda pojavio u Zagrebu, razlozi njegova posjeta, baš kao u nekom njegovom romanu, ostali su obavijeni velom tajne, a čak ni mjesto na kojemu je toga ožujka proveo najviše vremena – tonski studio, nije otkrivalo dovoljno.

Sada je, međutim, sve jasno. Autor niza bestselera New York Timesa, “jedna od 100 najutjecajnijih osoba u svijetu” prema časopisima Time i Forbes, sredinom ožujka 2019. u Zagrebu je snimao glazbu koju je skladao za svoju najnoviju knjigu.

Ova knjiga već je i sama po sebi “iznenađenje” – jer nije riječ o romanu, već o dječjoj slikovnici, ali iznenađenje je još i veće jer u tom se izdanju – zapravo interaktivnoj, multimedijskoj i bogato ilustriranoj knjizi za djecu, Brown predstavlja ne samo kao pisac, nego prvi put u javnosti i kao – skladatelj!

Brownova „Divlja simfonija“ ovih dana izlazi iz tiska diljem svijeta, a i hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. upravo ju je objavio. Izdavači iz cijelog svijeta pozivaju Dana Browna da posjeti njihove zemlje i pronađe teme za svoje trilere, koji su postali pravi fenomen spajajući erudiciju, napetost, povijest, povijest umjetnosti i književnosti te znanost.

Njegove su knjige inspirirale kolegije o književnom turizmu na svjetskim sveučilištima, a u Parizu, Firenzi ili Barceloni u predpandemijsko doba milijuni turisti pratili su „književne rute“ – tragovima Brownovih junaka.

Činjenica da je Dan Brown, čije su knjige prodane u više od 200 milijuna primjeraka, glazbu za „Divlju simfoniju“ snimio upravo u Zagrebu, u kojem se održava svjetska premijera glazbe i prva promocija knjige, zasigurno će odjeknuti među milijunskim Brownovim čitateljstvom u cijelom svijetu i pridonijeti promociji grada Zagreba i Hrvatske.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST