16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

J’ELIM – nova kolekcija

U jesensko/zimskoj kolekciji ovog mladog branda nalaze se korzeti u ulozi slojevitog oblačenja čime se potiče kreativnost kod kupaca i njihova odvažnost na spajanje nespojivih komada odjeće.

J'ELIM - nova kolekcija

J’ELIM – nova kolekcija

U jesensko/zimskoj kolekciji ovog mladog branda nalaze se korzeti u ulozi slojevitog oblačenja čime se potiče kreativnost kod kupaca i njihova odvažnost na spajanje nespojivih komada odjeće.

U kolekciji “Sofa chic” koju su predstavili nalaze se, i dalje basic komadi s odmakom koji se nadovezuju na prošlogodišnju J’ELIM kolekciju, no uz njih u kolekciji možete pronaći i vrlo zanimljive komade koji doprinose šarmu i priči samog branda. Inspirirana klasičnim tapiciranim namještajem i arhitekturom, dizajnerica se poigrala koristeći materijale s printom kao i jednobojnim materijalima poput pamučnog trapera i vunenog štofa koji se međusobno odlično sljubljuju.

Kampanja je po želji dizajnerice snimana u njenom rodnom mjestu u idiličnim poljima obranog kukuruza na koje biste, vjerujemo, rado zakoračili i uživali u pogledu. “Upravo je priroda ta koja nas jedina ne može razočarati, što pogotovo dolazi do izražaja u situacijama poput pandemije koja nas je zadesila.” pa se, kako kaže mlada dizajnerica, iz tih razloga prepustila prirodi i u ovoj kampanji, i nikako ju nije razočarala!

Kolekcija kao takva sadrži klasične crne i bijele komade koji se međusobno stapaju u jednu elegantnu i sofisticiranu priču s malim pomacima u detaljima. Osim akromatskog dijela kolekcije, svakako valja naglasiti i vibrantne kapute kojima jedva čekamo uljepšati si zimske dane. Korzeti kao ključni komadi kolekcije svakako se ističu svojim nježnim ali upečatljivim detaljima. Cvjetni materijal proteže se kroz čitavu kolekciju te ju kao takav veže u skladnu cjelinu. Sve odjevne komade možete naručiti putem webshopa jelim.hr ili njihove instagram stranice @jelim.official

Kampanju potpisuje mlada fotografkinja Dora Kolar i stilistica Klaudija Balazinec, dok se u ulozi modela pronašla Karla Luić-Kmezić. Iza p-a stoji Lara Bajza, a kose Tanja Kuštović/Hairground (za Profokus).

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST