15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

IKEA stigla u Istru – Prvi IKEA dostavni centar u Puli započeo s radom

IKEA stigla u Istru – Prvi IKEA dostavni centar u Puli započeo s radom

U utorak, 15. prosinca, točno u podne, s radom je započeo IKEA dostavni centar Pula (u sklopu prodajnog centra Pevex, Industrijska 15) kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj.

U dostavnom centru kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja robe u dostavnom centru bit će besplatni za narudžbe od 299 kn i više, dok će za narudžbe do 299 kuna iznositi 39 kuna. U oba slučaja maksimalna težina robe iznosi 1 tonu.

Prva je novu uslugu isprobala obitelj Ravnić iz Pule: „Putem IKEA internetske trgovine odabrali smo i platili veću narudžbu, uključujući ukrasne jastučnice, zavjese za zamračivanje, čaše i tavu. Naručeni su proizvodi stigli u plosnatim paketima, i to potpuno besplatno s obzirom da je naša narudžba bila skuplja od 299 kuna. Raduje nas što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Pulu jer će nam to znatno olakšati kupovinu i uštedjeti vrijeme i novac“, oduševljeni su članovi obitelji Ravnić.

IKEA dostavni centar Pula omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i četiri IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Puli. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana tijekom radnog vremena dostavnog centra. Preuzimanje robe vrši se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

„Otvorenjem dostavnog centra Pula želimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. Ovo je naš šesti dostavni centar u Hrvatskoj, nakon Rijeke, Splita, Zadra, Osijeka i Dubrovnika. Iznimno nam je drago što smo i u trenutnoj situaciji uspjeli ostvariti ovu investiciju, te ćemo nastaviti istraživati načine kojima svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj. To uključuje i unaprjeđivanje cijena dostave od dostavnog centra ravno do kućnog praga naših kupaca“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru Pula, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 8:00 do 16:00 sati.

30 odličnih IKEA ideja za uređenje stana

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST