16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca

U vrijeme kad nam nedostaju druženja s dragim osobama pokazivanje ljubavi porukama i poklonima postaju važniji način izražavanja osjećaja...

Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca

Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca

U vrijeme kad nam nedostaju druženja s dragim osobama pokazivanje ljubavi porukama i poklonima postaju važniji način izražavanja osjećaja i izjavljivanja ljubavi no ikad. Valentinovo je odlična prilika da dragu osobu podsjetimo na to koliko nam znači, a svima onima koji ove godine traže način da izraze svoju ljubav na kreativan i simpatičan način pomoći će Kraš prigodnom kampanjom #PodijeliLjubav.

Na stranici kras.hr Kraš je postavio virtualno Drvo ljubavi te je tako za sve one kojima nedostaje inspiracije u pisanju svojim simpatijama pripremio niz romantičnih poruka koje je u samo nekoliko koraka moguće poslati dragoj osobi ili ih podijeliti na svom profilu na Facebooku.

Svaka je poruka slađa ako je prati i sladak poklon, a u Kraševom asortimanu ideja nikad ne nedostaje. Najpoznatije Kraševe bombonijere, Bajadera i Griotte, za Valentinovo su odjenule prigodno ruho, a srcima su ukrašena i pakiranja mliječne Dorine i Dorine Noisette od 220 grama. Ljubitelji popularne Domaćice uživat će u ograničenom izdanju u kojima će pronaći omiljene kekse isključivo u obliku srca. Kupci u Kraševim trgovinama mogu pronaći i ekskluzivnu ponudu velikih etuija Prelomi s čokoladama Dorina Domaćica original i Dorina Domaćica tamna od 300 grama, koje će čak i onima kojima nedostaje hrabrosti i odvažnosti olakšati izricanje dviju najljepših riječi „volim te“.

Udaljenost više ne predstavlja problem jer je Kraš pripremio i poseban paket za Valentinovo koji se sastoji od prigodnih Kraševih proizvoda i boce pjenušca, a moguće ga je naručiti putem platformi Glovo i Žuti klik te tako izravno poslati dragoj osobi kao slatko iznenađenje.

Neovisno o tome pokazuje li se romantičnim porukama ili slatkim darovima, ljubav se dijeljenjem množi, stoga je Valentinovo idealna prilika za osvajanje srca, iskazivanje nježnosti ili pokazivanje zahvalnosti u čemu Kraš uvijek rado pomaže i inspirira.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST