20. travnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Za jednostavno savršen espresso kod kuće

Franckov Easy Serve Espresso aparat omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi, a razvijen je u suradnji s dugogodišnjim partnerom..

Za jednostavno savršen espresso kod kuće

Franckov Easy Serve Espresso aparat omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi, a razvijen je u suradnji s dugogodišnjim partnerom i vodećim talijanskim proizvođačem profesionalnih espresso aparata, tvrtkom Grimac iz talijanske Bologne

Ljubitelje vrhunskog espressa zasigurno će razveseliti novost iz Francka, a radi se o novom Franck Easy Serve espresso aparatu koji će omogućiti pripremu omiljenog crnog napitka, jednake, visoke kvalitete i okusa baš kao iz najdražeg kafića, i to iz udobnosti vlastitog doma.
Naime, Franck u suradnji s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom Grimac iz talijanske Bologne, donosi Easy Serve Espresso aparat za kućnu pripremu doznih espresso napitaka kako bi potrošačima omogućio lakšu i još bolju pripremu omiljenih Franckovih espresso brendova kao što su premium espresso Stretto, 125 Years Edition i Superiore espresso s certifikatom Rainforest Alliance te single-origin kave Guatemala.
Osim što osigurava savršeni okus i kvalitetu kave, prednost ovog aparata je u tome što ne koristi klasične kapsule, već tzv. „pods“ odnosno jastučiće sa svježe mljevenom kavom u filtar omotu i zaštićenoj atmosferi.
Uz aparat koji omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi, Franck je za sve potrošače dodatno osigurao i visokokvalitetan pjenjač za mlijeko za pripravu savršeno kremastog cappuccina, koji dolazi kao zaseban uređaj. Upravo je ovim novim Easy serve espresso konceptom, Franck još jednom dokazao da se kao tržišni lider i u izazovnim vremenima uspijeva brzo prilagoditi tržišnim potrebama kako bi potrošačima i dalje omogućio nesmetano uživanje u omiljenom ritualu ispijanja kave kod kuće.
Easy Serving Espresso aparat dostupan je putem Franck webshopa te u Franck trgovini na adresi Vodovodna 20 u Zagrebu, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999,99 kuna, kao i pjenjač Grimac „Milkup“ koji je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna.
Sve što je potrebno je samo izabrati najdraži Franck espresso i pritisnuti gumb te tako kreirati svoj omiljeni napitak koji će u trenu razbuditi sva osjetila!

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST