3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Lideri hrvatskog i svjetskog biznisa okupljeni u programskom savjetu ZŠEM-a

Lideri hrvatskog i svjetskog biznisa okupljeni u programskom savjetu ZŠEM-a

Tanya Golesic, Davor Lukšić, Emil Tedeschi i John Gašparac dio su respektabilnog međunarodnog tima kojeg je okupila najstarija privatna poslovna škola u Hrvatskoj s namjerom da aktivno doprinose kreiranju vrhunskih studijskih programa

Nastavljajući s uvođenjem najboljih svjetskih praksi na hrvatsko tržište i u hrvatski obrazovni sustav, Zagrebačka škola ekonomije i managementa osnovala je Programski savjet u kojem je okupila vodeće stručnjake i menadžere priznate i prepoznate ne samo u domaćoj, već i međunarodnoj poslovnoj zajednici. Na taj način ZŠEM želi osigurati još čvršću poveznicu svojih obrazovnih programa sa stvarnim potrebama poslovne zajednice i globalnim gospodarskim trendovima.
Programski savjet ZŠEM-a čine osamnaest uspješnih lidera, menadžera i poduzetnika iz različitih sektora – financijske industrije, ICT-a, turizma, FMCG-a, auto i modne industrije s međunarodnim iskustvom.

„Želja nam je da razmjena znanja i informacija sa Savjetom bude na takvoj razini da svoju podršku ne daju samo ZŠEM-u kao instituciji u upravljanju programskim sadržajem, već da svojim savjetima u konačnici pomognu i našim studentima koji će po završetku našeg obrazovnog programa biti još konkurentniji na tržištu rada. ZŠEM je zasad jedina institucija u Hrvatskoj s tako postavljenim konceptom međunarodnog Programskog savjeta, a njegovo formiranje samo je nastavak poslovanja i razvoja u skladu s najboljim praksama vodećih svjetskih sveučilišta i poslovnih škola.“ – komentirao je dekan ZŠEM-a dr.sc. Mato Njavro.

Članovi Programskog savjeta ZŠEM-a su:

1. Ivan Artuković, Alumnus i Predsjednik Uprave Franck d.d.
2. Ivan Bartulović, Član Uprave i glavni direktor za ljudske resurse HT
3. Joško Bobanović, Partner, Industrial Biotechnology Funds
4. Siniša Krajnović, Izvršni potpredsjednik i voditelj odjela za Digitalne usluge Sjeveroistočne Azije, Ericsson
5. Alan Đurić, Osnivač i Chief Technology Officer, Wire Swiss
6. Nouras Haddad, Alumnus, Potpredsjednik za partnerstva, Firebolt, San Francisco
7. John Gašparac, Glavni partner za Hrvatsku, PWC
8. Tanya Golesic, Predsjednica uprave Jimmy Choo, SAD i Kanada
9. Anton Kovačev, Voditelj zagrebačkog ureda Europske investicijske banke
10. Davor Lukšić, Predsjednik, Luksic Group Croatia
11. Marko Nožica, Alumni i CEO, Aretis
12. Krešimir Marušić, Izvršni direktor i voditelj financijskog planiranja, Deutsche Bank, New York
13. Krešimir Penavić, Director of Algorithms, TECLens, bivši Senior znanstveni istraživač, Renaissance Technologies LLC.
14. Dolly Predovic, Osnivač i CEO, Career Paths, predavač na sveučilištu Bocconi
15. Ana Tanić Fox, Alumna i Poduzetnica
16. Emil Tedeschi, Alumnus i CEO Atlantic grupa
17. Iva Vukina, izvršna direktorica, Goldman Sachs, New York
18. Ivan Zubak, Alumnus i Predsjednik Uprave Zubak grupe

„Još kao prodekan za međunarodne odnose aktivno sam radio na pripremi ovog sastava Programskog savjeta i ponosan sam što smo u istom timu uspjeli okupiti sve ove ljude s idejom da zajedno doprinesemo daljnjem podizanju konkurentnosti hrvatskog obrazovanja na globalnoj razini. ZŠEM od samih početaka razmišlja globalno – pratimo što rade najbolji u obrazovanju u svijetu i slijedimo ono što se kod njih pokazalo uspješnim. S članovima Programskog savjeta povezuje nas uvjerenje da se konkurentnost gospodarstva svake zemlje pa i Hrvatske temelji na konkurentnosti obrazovanja. Obrazovanje daje temelje na kojima se može razvijati uspješno gospodarstvo. Naše kompanije se danas i ovdje u Hrvatskoj i na drugim tržištima nadmeću s globalnom konkurencijom. Zato i obrazovne institucije moraju biti međunarodno relevantne i konkurentne. Upravo je to razlog zašto ZŠEM ima akreditaciju kakvu posjeduje samo 5% najboljih sveučilišta i poslovnih škola u svijetu. Osnivanje ovog Savjeta samo je jedan od koraka kojima želimo osigurati još snažniju međunarodnu poziciju ZŠEM-a“, poručio je dr.sc. Mato Njavro koji je poziciju dekana preuzeo početkom ove godine.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST