16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Dvije domaće dizajnerice, Martina Herak i Lea Horvat predstavljaju zanimljivu suradnju

Modni brand „Svoya“ iza kojeg stoji Lea Horvat i modna dizajnerica Martina Herak odlučile su se na zajedničku suradnju kroz koju su pokazale kako...

Dvije domaće dizajnerice, Martina Herak i Lea Horvat predstavljaju zanimljivu suradnju

Dvije domaće dizajnerice, Martina Herak i Lea Horvat predstavljaju zanimljivu suradnju

Modni brand „Svoya“ iza kojeg stoji Lea Horvat i modna dizajnerica Martina Herak odlučile su se na zajedničku suradnju kroz koju su pokazale kako dva naizgled stilski različita brenda mogu imati zajedničku poveznicu. Obje dizajnerice utjelovljuju aktualne pristupe u modi poput održivosti, prirodnih materijala te pametne kupovine. Posebnost izrade njihovih kolekcija je ručni rad kao i potpuna proizvodnja u Hrvatskoj zahvaljujući kojoj su svi komadi unikatni. Ovo je svakako velika poveznica između Lee i Martine koje se ovoj suradnji jako vesele.

Lea je nedavno došla na ideju da svoje vrlo zanimljive odjevne komade upotpuni i potpisom dizajnerice Martine Herak, već poznatom imenu na domaćoj modnoj sceni. Naime, dok Martinin stil definiraju monokromatika, asimetrija i pretežito zagasiti tonovi, Lein stil definiraju boje, uzorci, lepršavost i zaigranost. Protekle je godine Herak osmislila projekt „Art Therapy“ kojim je htjela dati značaj umjetnosti u vremenima izazvanim pandemijom korona virusa. Tako je počela oslikavati slikarska platna da bi kasnije motive sa slika krenula prenositi i na odjevne predmete, ali i jastuke i posteljinu.

Cijelu je priču, između ostalih prepoznala i Lea koja je odlučila jednostavne komade obogatiti s novim vizualnim elementima iza kojih stoji prepoznatljiv stil dizajnerice Herak. Riječ je o monokromatskim haljinama od viskoze s ušivnom trakom kojom se haljina može oblikovati i stilizirati na više načina koje je Herak, na posljetku, ručno oslikala.
Haljine dolaze u dvije veličine uz mogućnost custommade prilagodbe veličina i u tri boje (crnoj, bijeloj i sivoj).

„Na svoj jedinstven dizajnerski stil Martina je dodala i umjetnost oslikavanja, što je upravo ono što Svoya želi naglasiti u svojoj priči stvaranja- oblik kreacije koji izlazi u raznim oblicima i daje unikatnost! Martinina energija i talent te dosljednost sebi i svom stilu u stvaranju bez sumnje su bili idealna kombinacija za suradnju i obogaćivanje Svoya komada!“- ističe Lea.

„Naša suradnja nije samo spoj dva različita stila, već i dokaz da se kreativci međusobno moraju uvažavati, jedni drugima pomagati i surađivati. Iako je domaće tržište malo, vjerujem kako za dobre ideje uvijek ima prostora. Brand „Svoya“ pratim od samih početaka i nemoguće je bilo ne uočiti autentičnost u Leinim kreacijama, no prije svega, osvojila me svojom energijom. Bez obzira što njegujemo različite stilove, privatno smo vrlo slične. Zato me ova suradnja posebno razveselila.“, objasnila je Martina Herak.

 

Više članaka o Modi : Moda

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST