15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Poznata glumica donosi razigranu proljetnu kolekciju modnog branda Svoya

Poznata glumica donosi razigranu proljetnu kolekciju modnog branda Svoya

Poznata glumica donosi razigranu proljetnu kolekciju modnog branda Svoya

Suvremeni modni brand Svoya predstavlja novu proljetnu kolekciju u čijoj kampanji je glavnu ulogu imala Judita Franković Brdar. Kulisa ove modne priče smještena je u nekadašnjem stanu i ateljeu akademskog kipara Ivana Kožarića čime je glavna ideja branda, spajanje mode i umjetnosti, prenesena u potpunosti.
Ovom kolekcijom dizajnerica Lea Horvat odlučila je brand obogatiti izborom romantičnih haljina zanimljivih uzoraka i materijala te njihovom stilskom igrom. Uz klasičan model wrap i puf haljina, u kolekciji su se pronašle i glam hlače ukrašene raskošnim perjem. Time je Svoya ostala dosljedna prvobitnoj ideji da ekstravagantne komade prenese u streetwear. Kao novi dodatak kreiran je prozračni top rukav koji spaja cvjetni uzorak i bijele jednostavne valove.
Spajanjem mnogih vrsta materijala kolekcija objedinjuje različite ženstvene siluete i njihove oblike. Jedinstvena verzija klasičnog modela wrap dressa kombinacijom uzoraka dobiva posebnu energiju što je čini statement komadom. Kontrast tome su haljine s puf rukavima širokog kroja koje odišu zaigranošću. Til i šantung svila na gornjem dijelu haljine daju element glamura, dok ju pamučni dio prilagođava casual kombinacijama. Kao posljednja sastavnica kolekcije su taft hlače opuštenog kroja s odvažnim momentom perja.
Glavna inspiracija dizajnerice su žene koje kao najvažniji modni statement nose vlastitu karizmu. Upravo zbog toga je odabir za glavno lice kampanje pao na glumicu Juditu Franković Brdar koja nosi titulu modne ikone. „Judita je posebna zbog svoje ljepote i talenta, no prije svega zbog svoje karizme. Ono što povezuje nju i Svoyu jest prenošenje vlastite autentičnosti kroz stil i pričanje osobne modne priče. Njena lakoća prenošenja emocije doprinijela je cjelokupnom dojmu kolekcije.„ – govori nam dizajnerica.
Kreativno vodstvo kampanje potpisuje fotograf i stilist Luka Lajić, a vizažistica Nika Žlof zaslužna je za fresh make up. Osim fotografija kao sastavnog dijela, video kampanju snimila je talentirana Vida Žagar.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST