3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Proljeće uz Eloo kolekciju od prirodnih i recikliranih tkanina

Način proizvodnje u skladu s prirodom je budućnost...

Proljeće uz Eloo kolekciju koja oduševljava dizajnom od prirodnih i recikliranih tkanina
“Način proizvodnje u skladu s prirodom je budućnost”

Nova kolekcija Eloo dizajna donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje odišu udobnošću i prirodom, naglašavajući tako ljepotu svake žene.

Eloo je hrvatski modni brend nastao iz velike ljubavi i strasti prema modi, čiji modeli prate duh i ritam suvremene žene, njezin senzibilitet i njene potrebe.

Iza kreativnog vodstva Eloo dizajna, koji predstavlja elegantnu bezvremensku odjeću nosivu više od jedne sezone, stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić. Proljetna Eloo kolekcija na modnu scenu donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje od kvalitetnih materijala, jednostavnog dezena i upečatljivog kroja, koje su već osvojile brojne žene.

“Kod kreiranja i stvaranja kolekcije cilj mi je bio stvoriti brend vođen tzv. slow fashion,
Izradom manjih kolekcija, napravljenih od visokokvalitetnih prirodnih i recikliranih tkanina nosivih više od jedne sezone. Tekstilna industrija je jedna od najštetnijih industrija u svijetu, po pitanju odnosa prema okolišu, životinjama i ljudima. Vjerujem da kupci sami kreiraju tržište ovisno o njihovoj kupnji tj. vjerujem da kupci postaju svjesniji koliko negativan utjecaj imaju određene industrije i da njihovim djelovanjem dolazi do promjena.” – o viziji Eloo dizajna rekla je Ivana Ravlić, modna dizajnerica.

Odjevni predmeti ovog modnog brenda izrađeni su s puno pažnje od pomno biranih najfinijih tkanina, dajući pritom prednost prirodnim i recikliranim tkaninama. Njihove kolekcije su napravljene u malim serijama, ali su također dostupne i po narudžbi.

“Uz današnje mogućnosti i tehnologiju, ali i svijest ljudi vjerujem da će se tekstilna industrija mijenjati na bolje u skladu s prirodom bez štetnih kemikalija i da je takav način proizvodnje naša budućnost.” – o važnosti načina proizvodnje ističe Ivana Ravlić.
U Eloo dizajnu žene stvaraju za žene, uz mnogo ljubavi i posvećenosti koji su utkane u svaki njihov model, odražavajući tako kvalitetu, vrhunski dizajn, ekološku održivost, poštovanje temeljnih ljudskih prava, domaća proizvodnja i transparentnost.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST