15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

I said yes je brand koji potpomaže organizaciji vjenčanja

Fotografija, Karlo Jelić

I said yes” je brand koji potpomaže organizaciji vjenčanja, a u svom asortimanu ima vodič kroz organizaciju vjenčanja i vodič za kume.

Meggie Štenta, koja stoji iza brenda I said yes, osmislila je i vaučere koji će se dijeliti onima koji kupe vodič kroz organizaciju vjenčanja „I said yes!“

“Potaknuta mišlju da se u ovim teškim vremena svi iz industrije vjenčanja trebaju međusobno poticati i ujediniti, te također kako bi još više pomogla budućim mladenkama, kreirala sam „Limited Edition vouchere” koji će se dijeliti zajedno s vodič kroz organizaciju vjenčanja „I said yes!“ u poklon kutiji s imenima mladenaca samo unutar prvih 100 narudžbi od plasmana vouchera koji je predviđen 01.06.2021.

Voucheri su eksluzivni, dostavljaju se unutar luksuzne kuverte s mašnom i voštanim pečatom te obuhvaćaju preko 30 raznih sudionike koji nude popuste na vjenčano i zaručničko prstenje, najam ili kupnju vjenčanice, fotografske usluge, usluge dekoracije vjenčanja, izrada pozivnica i zahvalnica, catering uslugu, koktele, svirke benda, nakita za kosu i uglavnom svih i svega potrebnog za veliki dan.”, kaže Meggie Štenta o vaučerima.

Neki od sudionika su Prahir, Koci, Royal Bride, Perlet, Irena Vučinić, Borboleta, LittleBiWedding, Lukart, My joy studio i dr.

Fotografija, Karlo Jelić

KAKO IZGLEDAJU VOUCHERI / UPUTSTVA ZA KORIŠTENJE VOUCHERA

Kako mladenci ne bi upisivali u tražilicu jednog po jednog ponuđača pokušala sam im olakšati QR kodovima. QR kodove mogu vidjeti na lijevom dijelu stranice te su tu kako bi mogli uz pomoć aplikacije za skeniranje ili kamere skenirati kod koji će ih direktno odvesti na web stranicu, Instagram, Facebook i You Tube profil te na taj način istražiti ponuđača i odrediti koji im odgovara. Ako pak ne koriste QR skener mogu jednostavno upisati naziv ponuđača u tražilicu/društvenu mrežu.

Ispod QR kodova nalaze se također i kontakt informacije ponuđača kojeg mogu u svakom trenutku nazvati/napisati mail i raspitati se u vezi ponude.
Na desnom dijelu stranice nalaze se voucheri koje mlsdenci mogu iskoristiti do datuma otisnutog na istome. Voucher mogu iskoristiti tako da ga odrežu po naznačenim linijama za rezanje i predaju ga ponuđaču u trenutku kada se odluče za njegovu ponudu.

Osim navedenog Limited edition noviteta, na I said yes Instagramu će se u naredne mjesece organizirati razna darivanja te mladenke mogu očekivati vrlo vrijedne poklone poput besplatnog najma vjenčanice za svoj veliki dan, 100 besplatnih pozivnica, 40% popusta na vjenčano prstenje najviše kvalitete i dr.

  • Voucheri će biti dostupni samo unutar prvih 100 narudžbi i to počevši s 01.06.2021.
  • Voucheri dolaze isključivo uz kupnju vodiča kroz organizaciju „I said yes!“ te ih nije moguće kupiti zasebno ili uz vodič za kumu.
  • Uz svaku naružbu ISY vodiča dolazi jedna kuverta koja sadrži preko 30 vouchera.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST