3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Slow down & just FJAKA

Mistral Beach Club, Fjaka
Slow down & just FJAKA.

Dozvolite mi da Vam se predstavim: Mistral, Mistral Beach Club. Moj dom: Split – predivne povijesti, ali ipak i moderan, grad Dalmatinske obale. Moja obitelj: * Radisson Blu Resort & Spa, Split. Moja snaga: Zadovoljavanje želja. Moj moto u životu: Iskusite i živite Fjaku!

Upravo je to razlika između mene i ostalih Beach Club-ova na Jadranskoj obali. Što je točno Fjaka? Nastavite čitati i saznajte o čemu se radi.

Fjaka.

Dalmatinski način života.

Internet stranica ”Croatia Feeds” piše, Fjaku je ,,… lako za iskusiti, teško za objasniti”. Međutim, ja volim izazove tako da je ovo moja misija, dragi čitatelji, opisati vam pobliže pojam Fjake, korak po korak.

Skandinavci je zovu ”hygge”, Amerikanci i Britanci ”relaxing” a mi u Dalmaciji je zovemo ”Fjaka”. Ona zapravo znači opuštanje Vašeg duha u potpunosti tako da možete iskusiti ljetni način života uz plažu sa svim svojim osjetilima. Slatko besposličarstvo koje Vas dovodi u dražesnije stanje duha. Najbolji sastojci za Fjaku su sunce, more i plaža.

Oaza sreće.

Doživite lakoću juga.

Želite li saznati što je to Fjaka što je brže moguće? Najbolji način za to je, da se što prije dovedete u stanje potpunog unutarnjeg mira i spokoja. Svi nestrpljivi, posjetite me, jer je Fjaka prirodno stanje uma u mom klubu na plaži. Sve za Vaše opuštanje je spremno: osvježavajuće more s blagim valovima koji odnose vaše brige i svježi povjetarac koji nježno miluje vašu kožu. U mom središtu, bar vam nudi ukusne i ljetne grickalice, dok DJ, uz ležernu pratnju mojeg tima, čita sve vaše (glazbene) želje s usana. Moje ležaljke i kabane nude maksimalnu udobnost uz toplo mediteransko sunce koje će vas rado poljubiti. Opustite se u kabanama: uz vodu, bezalkoholno piće i svježu, šarenu platu s voćem. Za one koji vole pjenušava pića na izboru je više različitih vrsta šampanjaca. Ukratko: nećete biti žedni s nama. Ako mogu samo još spomenuti, uz sve, izvrstan Rose iz Provanse. Jeste li možda bliži Fjaki već?

Upijajte sunce. Osvježite se u moru te plivajte koliko god želite. Odrijemajte na jednom mojih udobnih ležaljki. Osnažite se ukusnim zalogajima i jelima naših kuhinja. Slušajte glazbu DJ-a i dopustite da vas naši profesionalni terapeuti razmaze sa zasluženim masažama u kabani.

Kušaj, pomiriši, čuj, osjeti i vidi!

Mistral Beach Club vas čeka sa:

6 kućica kabana uz more
12 VIP ležaljki
208 udobnih ležaljki
58 ležaljka salona
1 ekskluzivna kućica za masaže

otvoreno svaki dan od 9:00 do 19:00 sati

Bez brige! Naši higijenski standardi su vrlo visoki. Na raspolaganju je mnogo dezinficijensa svuda oko kluba na plaži. Kao gost hotela dobit ćete ručnik za plažu u hotelu Radisson Blu Resort & Spa ili najkasnije u klubu na plaži. Svlačionice, uređene kupaonice te tuševi su jedan od naših glavnih prioriteta.

Preporučamo: Što učiniti kada padne noć? Stari dio grada je udaljen 30 minuta hoda. Taksijem je udaljen 7 minuta vožnje. Dalmatinski štih i mediteranska gostoljubivost su vrlo srdačni. Oni, koji bi radije ostali “kod kuće” naći će se u dobrim rukama u restoranima Radisson Blu Resort &Spa i uživati u noćnoj kapi na terasi, s iznimno lijepim pogledom na Jadransko more.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST