Wine EnoGASTRO Vip Event
Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca
AUTENTIČAN i POSEBAN – Wine EnoGASTRO Vip Event i u Zagrebu
Posljednji Wine EnoGASTRO Vip Event ove godine održat će se po prvi put u Zagrebu (01.07.- restoran Tagliata). Agencija Ricerca Mercato je i u ovim, vrlo neizvjesnim vremenima, odlučila nastaviti s organizacijom evenata kojima želi pomoći ugostiteljima i turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na još jedan nivo više. Partneri ovog hvalevrijednog projekta su Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija, Turistička zajednica zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora ŽK Zagreb i Obrtnička komora Zagreb, a sam projekt je i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede.
Goste ove godine očekuju brojne edukativne radionice, puno domaćih izlagača s kvalitetnim proizvodima te humanitarna večera sljubljivanja hrane i vina i humanitarni Cooking show. U samoj pripremi Cooking showa i degustacijske večere sudjeluje gastro chef Dragan Jovanović i Luka Dančulović.
Iznimno kvalitetna predavanja još kvalitetniji govornici voditi će Mira Šemić, Mario Meštrović, Filip Sarilar, Manuela Maras i Kruno Filipović i Filip Savić.
Ukoliko ste zaposleni u ugostiteljstvu ili u nekom drugom poslu usko povezanim s turizmom, a želite prisustvovati ovom događaju, možete rezervirati svoje mjesto na web stranici https://dantes.biz/ (ulaz na event i sve je besplatno).
Cjelokupni program eventa i teme radionica možete vidjeti u nastavku:
11:00 – 12:00 | Prijava gostiju i piće dobrodošlice |
12:00 – 12:15 | Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori |
12:15 – 13:00 | Prezentacija svih izlagača uz degustaciju njihovih proizvoda |
13:00 – 14:30 | Pauza uz druženje s izlagačima i humanitarni Cooking Show – lokalna enogastronomija Prezentacija gostiju iz Kaštela: Kaštelanski žmuli i pjati, kaštelanska eno-gastro baština |
14:30 – 14:45 | Meiko stroj za čaše, prezentacija Gastro Tim |
14:45 – 15:20 | Zbog čega je važan pravilan servis u ugostiteljstvu, sommelier Mario Meštrović |
15:20 – 16:00 | Potencijal Roze vina, sommelier Filip Savić |
16:00 – 17:00 | Pauza uz druženje s izlagačima |
Dvorana 1 17:00 – 17:15 17:15 – 17:30 17:30 – 18:15 | Riesling – tajna dugovječnosti, sommelieka Manuela Maras i Kruno Filipović Glassology koncept by Libbey, prezentacija Scorpio Novi trendovi u miksologiji, prezentacija Barmen.hr Zoran Lukić i Filip Sarilar |
Dvorana 2 17:00 – 17:30 17:30 – 18:00 | Sousvide kuhanje i vakumiranje moderne generacije i Foodd plating, chef i vlasnik Gastro kluba Pula Dragan Jovanović Prezentacija vrhunskog kuhara Tomislava Karamarka |
18:15 – 19:00 | Pauza uz druženje s izlagačima |
19:00 – 20:15 | Sir i vino u modernoj gastronomiji – sljubljivanje sira i vina, sommelierka Mira Šemić |
19:00 – 20:00 | Izlagački prostor se zatvara |
20:30 – 23:00 | Humanitarna degustacijska večera sljubljivanja hrane i vina, večeru i prezentaciju stručno će voditi vrhunski sommelieri i kuhari |
23:00 | Zahvala uzvanicima od strane tima Wine EnoGastro Vip Eventa i zatvaranje eventa |
VEZANO
Službeno predstavljena nova pjevačica Magazina
Uspjeh kao inspiracija: Konferencija posvećena poduzetničkom rastu i slavljenju postignuća
40 posto Hrvata odgađa u svojim domovima zamjenu starih stvari novima