22. veljače 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

ELFS Adam 2021 – isključivo muška kolekcija

Modni dvojac ELFS ove sezone putem modnog editorijala predstavlja svoju prvu isključivo mušku kolekciju naziva Adam 2020, koju bismo najbolje opisali kao interpretaciju bezvremenske klasike.

Ključan komad kolekcije je blazer. Riječ je o elegantnom strukiranom sakou, klasičnog engleskog urezanog revera s jednostrukim kopčanjem. Osim što dolaze u više boja i uzoraka, razlikuju se i po džepovima na prsima, kosi urezani za elegantniji izgled ili pak našiveni sa izvezenim amblemom za ležerniju varijantu blazera.

Za najsvečanije prigode poput vjenčanja dizajneri predlažu crnu ili tamno plavu varijantu sakoa i hlača uskog kroja na crtu od istog materijala, dodatno stiliziranog košuljom sa mašnom ili kravatom. Ukoliko preferirate manje formalan izgled, košulja može biti i otkopčana, a možete se poigrati i kombinirajući sako sa hlačama druge boje ili uzorka, a pritom možete i košulju zamjeniti decentnom majicom. Upravo kombinacija blazera na t-shirt i jeans hlače možda je prva stepenica prema ozbiljnijem odijevanju mlađim dečkima čije se odijevanje bazira na trapericama, t-shirtima i trenirkama.

Ako svaka žena u svom ormaru mora imati malu crnu haljinu, onda je u za muškarca to svakako bijela košulja, a ELFSi su je dizajnirali od finog pamuka s elastinom, pripijenog kroja, sa efektnim detaljima poput decentnog izvezenog amblema na prsima u boji košulje i gumbima u obliku slova E na manžetama rukava. Uz samu košulju dizajneri predlažu držače za košulju, koji su veoma praktičan dodatak kako se prilikom kretanja košulja ne bi dizala iz hlača. Kako biste izbjegli da vam se ispod košulje nazire potkošulja ELFSi su dizajnirali pripijenu potkošulju u boji kože.

U svojoj maloj školi dobrog odijevanja ELFSi nas podsjećaju da su jednako bitni svi detalji i da odijevanje kreće izborom donjeg rublja, a vječiti klasik su bijele slip gaće i bijele sportske čarape.

Nakon Edena Adam, zašto Adam? Bog stvori muškarca, a ELFSi su ga učinili profinjenim i uglađenim dobro odjevenim čovjekom.

“Iza nas je period neizvjesnosti, no sretni smo da smo istodobno imali priliku više se posvetiti muškoj kolekciji, koja je zapravo kolekcija baznih odjevnih predmeta koje bi svaki muškarac trebao imati u ormaru i koje može uklopiti u svoj osobni stil.” izjavio je dizajner Ivan Tandarić.

“Ovo je samo svečani i elegantni dio naše nove muške kolekcije, ostale – ljetnu, sportsku i casual te kolekciju trenirki možete potražiti na našem web shopu te u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu i Rijeci.” izjavio je dizajner Aleksandar Šekuljica.

Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić
Fotograf: Danijel Galić
Model: Luka Škočević, Sonic

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST