22. veljače 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Počinju Dani kulture na Pešči 2021.

Organizatori ovako najavljuju Dane kulture na Pešći 2021 koji će se održati

  1. – 24. rujna 2021.

“Zbog svima znane Covid situacije prošlogodišnji Dani se nisu održali, a ovogodišnje smo zato malo modificirali i produžili kroz cijeli mjesec kulture i kreativnosti.

Započinjemo već u petak 03.09. našim novim programom – Knapov književni party. Kako je ovo godina posvećena promicanju kulture čitanja, odlučili smo kroz tri književno glazbene večeri predstaviti publici nove romane te književni opus autora srednje i mlađe generacije, Zaviriti ćemo u njihove kreativne procese, saznati kako pronalaze inspiraciju i otkriti čitavu paletu različite kreativnih te životnih afiniteta. U sklopu prve večeri Dana kulture predstavti će nam se sjajni pisci Franjo Janeš i Iva Gjurkin. U glazbenom djelu programa našu literarno glazbenu publiku zabavit vatreni Oridano Gypsy Jazz Band, koji će uz svoje prepoznatljive jazz i swing zvuke još na trenutak pokušati odagnati iznenadnu hladnoću posljednjih ljetnih dana. Kao gost iznenađenja pridružit će im se i End or Fin na samom kraju.

Dane kulture nastaviti ćemo u petak 10.09. kada smo pripremili program za male i velike. Započeti ćemo s radionicama za djecu i roditelje – Kreativna familija i Hiphopamo od 18 sati, nakon čega slijedi predstava za djecu. Ovaj obiteljski petak začinit ćemo smijehom na kraju uz nastup našeg odličnog komičara i velikog prijatelja Vlatka Štampara.

Već u subotu 11.09. nastavljamo s programom i otvaramo 45. Smotru kazališnih amatera Zagreba s predstavama „Mala patka“ kazališta Budilica i „Cigano De Budalac“ Kazališne družine Multikulti. Ovogodišnji SKAZ će se održati od 11. do 17.9. a na žalost, predstaviti će se samo mali dio amaterske zagrebačke scene zbog ograničenja izazvanih epidemijom.

U četvrtak 16.09. nas očekuje program u Galeriji Događanja kada će biti otvorena izložba Zorane Unković u sklopu programa Reli po galerijama.
Program nastavljamo u petak 17.09. sjajnom radionicom bubnjeva za djecu i odrasle, nakon koje slijedi završna predstava SKAZ-a „Carlston za Ognjenku“ u izvedbi Divan teatar, proglašenje pobjednika ovogodišnjeg SKAZ-a te dodjela nagrada Daske koja život znači za najbolju žensku i mušku ulogu, najbolji tekst i najbolju predstavu.

Završnog Dana kulture na Pešči pripremamo iznenađenje za sve posjetitelje i kao vrhunac događanja najavljujemo veliki koncert Ricardo Luque & Amigos kojim ćemo uz vruće latino ritmove pozdraviti našu novu sezonu koja će biti prepuna događanja, programa i kreativnosti!”

SVI PROGRAMI SU BESPLATNI, A ODRŽAVATI ĆE SE UZ POŠTIVANJE PROPISANIH MJERA STOŽERA. VEĆINA PROGRAMA ĆE SE ODRŽAVATI U DVORIŠTU, DOK ĆE ZA PROGRAM U DVORANI BROJ GLEDATELJA BITI OGRANIČEN BROJEM SJEDEĆIH MJESTA. MOLIMO SVE POSJETITELJE DA BUDU ODGOVORNI.

PROGRAM DANA KULTURE NA PEŠČI

03.09.2021. PETAK
20.00h Književni party – Franjo Janeš & Ivana Gjurkin – predstavljanje autora

  • Oridano Gipsy Jazz Band

10.09.2021. PETAK
18:00h Kreativna familija – radionice za djecu i roditelje
18:00h HipHopamo – plesna radionica za djecu i roditelje
19:00 Predstava za djecu
20:30h Stand Up Comedy – Vlatko Štampar

11.09. 2021. SUBOTA
19:00h OTVORENJE 45. SMOTRE KAZALIŠNIH AMATERA ZAGREBA

16.09. ČETVRTAK
19:00h Reli po galerijama – Zorana Unković u Galeriji Događanja

17.09.2021. PETAK
18:00h Radionica bubnjeva – za djecu i odrasle
20:00h predstava „Carlston za Ognjenku“ – Divan teatar
21:30 Svečano proglašenje pobjednika i zatvaranje 45. SKAZa
22:00 Knap chill

24.09.2021. PETAK
19:00 Završni dan Dana kulture na Pešči
20:00 Koncert Ricardo Luque

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST