15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

DANI VINA u podrumima – od 8. do 10. listopada u Jastrebarskom

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom tradicionalno posvećen vinu i prezentaciji svega onog što vinari i njihove obitelji vrijedno pripremaju kroz cijelu godinu.

U suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom otvorit će vrata svojih dvorišta i kroz zanimljiv program Dana vina u podrumima u tri dana, od 8. do 10. listopada posjetiteljima pružiti iskustvo uživanja u vinu i hranu u toplini svojih gospodarstava i vinarija.
Svi ljubitelji dobre kapljice pozvani su da ove dane provedu na pitoresknim obroncima plešivičkog gorja kod devet vinara:

U Agro Damir Drago Režek, Plešivica 39A kušajte vina od 8. do 10. listopada između 15 i 23 sata.

Vinarija Jagunić poziva u svoju vinariju na Plešivici 25 u petak, 8. listopada između 17 i 24 sata te u subotu 9. i u nedjelju, 10. listopada od 12 do 24 sata. Sva tri dana uživat ćete u Reshetka internacional burgerima te zabavnom programu benda Copy paste duo u petak, radionici Vjeke Stojišića – WSET, Master class: Tko je pjenušav, a tko narančast (broj ljudi ograničen je na 30-ak) koja započinje u subotu u 15 sati, kao i subotnjem nastupu Gospodara tambura. U nedjelju vas od 17 sati očekuje stand up Peđe Bajovića i nastup benda Funk off.

U restoranu Kuna u Donjem Desincu 165c uživat ćete u domaćoj hrani i degustaciji vina, u petak i subotu od 10 do 22 sata te u nedjelju od 10 do 16 sati.

Gospodarstvo Kurtalj, Plešivica 59, otvara svoja vrata svakim danom od 12 do 24 sata, a nudi obilazak podruma i degustacije pjenušaca i vina. U petak vas od 18 do 23 sata zabavlja DJ Karlo K, u subotu Bingo & Gringo od 16 do 23 sata te u nedjelju Banda odabrana od 14 do 21 sat.

Dobra berba na adresi Ivančići 11 od petka do nedjelje od 14 do 24 sati poziva na degustaciju vina uz zanimljiv izbor hrane i nastup DJ-a.

U gospodarstvu Sirovica, Lokošin Dol 4, kušat ćete vina, a otvoreni su u petak od 18 do 22, u subotu od 18 do 24 te u nedjelju od 16 do 20 sati. U subotu je organiziran i nastup Trio quattro benda, u vremenu od 20 do 24 sata.

OPG Ivan Ivančić, Plešivica 52, posjetite u petak između 17 i 23, subotu od 12 do 23 ili nedjelju od 12 do 20 sati te uz degustacije vina kušajte domaće sireve i nareske. U petak vas zabavlja DJ Bistra, a u subotu DAR MAR duo acoustic.

Kuća dobrog vina TOMAC & BAJDA, Antuna i Davida Starčevića 31, Jastrebarsko, poziva na degustaciju vina uz kruh i sir. Otvoreni su sve dane od 10 do 18 sati.

U vinariji Griffin Ivančić, Plešivica 62, od petka do nedjelje između 12 i 24 sata, očekuju vas vođene degustacije vina i pjenušaca u poslijepodnevnim terminima, kao i zabava uz tamburaše te nastup bandova u grijanom šatoru.

U slučaju izvanrednih događaja i utjecaja više sile – vremenskih neprilika ili sličnih nepogoda koje mogu spriječiti održavanje manifestacije u navedenom terminu, organizatori zadržavaju pravo prvo odgode, a na kraju i otkazivanja manifestacije (zadnja moguća opcija).
U slučaju epidemiološki nepovoljne situacije I promjene radnog vremena ugostiteljskih objekata organizatori će u cilju zaštite zdravlja svih sudionika promijeniti termin održavanja manifestacije o čemu će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST