3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Prvi IKEA Studio za planiranje započeo s radom u splitskom City Centeru one

U četvrtak, 7. listopada, u Splitu je s radom započeo IKEA Studio za planiranje (Vukovarska ulica 207, u sklopu City Centera one), kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja i usluge učiniti još dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj.

IKEA Studio za planiranje prvi je ovakav studio u regiji IKEA Jugoistočna Europa (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Rumunjska, Ukrajina). U IKEA Studiju za planiranje, na površini većoj od 730m2, kupcima su na raspolaganju IKEA stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im pomoći da što jednostavnije, brže i lakše isplaniraju najvažnije prostorije u domu: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu.


“IKEA Studio za planiranje mjesto je gdje će se kupci moći inspirirati u ugodnom i mirnom prostoru, blizu svoga doma ili mjesta na kojem rade. IKEA Studio ujedno je i mjesto na kojem ćemo im ponuditi profesionalnu pomoć IKEA stručnjaka kako bi si osigurali još bolji život u svojim domovima. Iako smo i do sada bili prisutni u Splitu, vjerujemo da je najveći grad Dalmacije idealno mjesto za IKEA Studio za planiranje, prvi takav u cijeloj regiji”, rekla je prilikom otvorenja Ekaterina Egorova, glavna direktorica IKEA Jugoistočna Europa.


IKEA Studio za planiranje bit će i izložbeni prostor u kojem će kupci moći inspirirati prikazanim IKEA rješenjima, ali i naručiti cijeli IKEA asortiman koji se prodaje na tržištu IKEA Hrvatska.
Radno vrijeme IKEA Studija za planiranje bit će kao i ostalih trgovina u CC1 Split – svakodnevno 9-21 sati, no za samo planiranje, koje obično traje oko dva sata, potrebno se unaprijed naručiti. Zrinka Crnjak iz Splita bila je prva korisnica novog IKEA Studija za planiranje.

”Već duže vrijeme razmišljam o uređenju kuhinje, što je uistinu velik posao. Nedavno sam s budućim suprugom uselila u novi stan, i jako nam je važno da kuhinju – u kojoj provodimo dosta vremena jer oboje volimo kuhati – napravimo što ljepšom i funkcionalnijom. Zato mi je vijest o otvaranju IKEA Studija za planiranje stigla u najboljem trenutku, a sada sam se i uživo uvjerila da je sve i iznad mojih očekivanja. Profesionalan pristup, briga o detaljima, vrijeme koje su IKEA djelatnici posvetili samo meni i na kraju predloženo rješenje, ali i prekrasno uređen prostor s brojnim primjerima koje možete vidjeti i dotaknuti, sve zajedno čini vrhunac usluge koju sam doživjela”, oduševljeno je ispričala.
IKEA Studio za planiranje smješten je u prizemlju City Centre one, dok kupcima na raspolaganju ostaje i IKEA Dostavni centar koji već duže vrijeme posluje na istoj adresi, u CC1 na razini -1. U IKEA Dostavnom centru kupci će tako i dalje moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, kupili ih u robnoj kući IKEA Zagreb ili naručili nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST