15. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Melli Aromatica: mali brend s velikom vizijom očuvanja okoliša


U petoj emisiji društveno odgovornog projekta “Startaj Hrvatska” majka Vesna Sirovina i kći Ivana Grčić predstavile su proizvode svog brenda Melli Aromatica stvorene s ciljem promjene svijesti ljudi o važnosti očuvanja prirode.
Kako bi sinu olakšala disanje, Vesna je u svom domu u Samoboru davno započela samostalno proizvoditi prirodne kozmetičke pripravke. Tada je iznova otkrila svoju zaboravljenu ljubav prema prirodnim proizvodima, nakon čega je odlučila završiti školu aromaterapije. Uskoro se kućna proizvodnja počela povećavati.


S vremenom je uz pomoć kćeri Ivane razvila brend Melli Aromatica u čijem asortimanu se nalaze EKO deterdžent i EKO omekšivač za rublje. Vesnini pripravci izrađeni bez parabena, sulfata i bojila temeljeni su na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike. Sadrže biljna ulja masline i kokosa, prirodnu sapunsku bazu, limunsku kiselinu i ostale blage sastojke. Nježni su ne samo prema koži, već i odjeći, kućanskim aparatima i prirodi te nose oznaku VEGAN.


Deterdžent je guste i kremaste teksture zbog čega je tijekom pranja dovoljna mala količina. Pogodan je za ručno i strojno pranje rublja na temperaturama od 30 do 90 °C. Omekšivač decentnim mirisom čistog rublja priziva najljepša sjećanja iz doba kada se rublje sušilo u dvorištima i momentalno sjećanjem vraća u djetinjstvo.


Vesna i Ivana nisu imale ni proizvodni pogon, ni potrebne certifikate. Ipak, imale su plan i viziju očuvanja okoliša. Priliku za realizaciju svoje ideje prepoznale su u prijavi na društveno odgovorni projekt “Startaj Hrvatska”, koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi inovativnim hrvatskim poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca.


Uz pomoć stručnog tima kompanije SPAR Hrvatska uspjele su dobiti sve potrebne certifikate, dozvole i isprave, kao i usavršiti svoj proizvodni pogon. Trud ih je doveo sve do narudžbe SPAR-a od 4000 komada deterdženta i 2000 komada omekšivača.


Melli Aromatica proizvodi mogu se pronaći na posebnim “plavim policama” u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske. Uz životnu i poduzetničku priču Vesne i Ivane, gledatelji kroz dinamične emisije nedjeljom u 18.15 na Novoj TV mogu pratiti razvoj još sedmero kandidata, koji su uz projekt “Startaj Hrvatska” dobili jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih poduzetničkih snova.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST