27. rujna 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Rugby klub Zagreb poslao je jasnu poruku povodom Movembera – Daj zabrij na zdravlje!

Oni su frajeri. Oni su aktivni. Oni su snažni. I oni su zabrijali na zdravlje! Igrači Rugby kluba Zagreb udružili su snage s Philips One Bladeom i, u studenom, mjesecu posvećenom muškom zdravlju odlučili podsjetiti na važnost preventivnih pregleda testisa.

Kampanja #DajZabrij na zdravlje obrijala je zagrebačke ragbijaše i pokazala njihovo novo lice – s uređenim dlakama, stiliziranim frizurama i hrabrim brkovima. Zahvaljujući revolucionarnom brijaču OneBlade koji je vrhunski odradio posao, igrači su oduševljeno stali ispred fotoobjektiva Svena Čustovića, prihvatili izazov te podsjetili muškarce na samokontrolu i redovite preglede. “Informiranje i edukacija stanovništva o raku prostate i raku testisa te o važnosti brige za mentalno zdravlje muškarca ključno je u našoj borbi protiv bolesti. Baš zato, mi smo zabrijali na zdravlje i odlučili na samo “naš”, drugačiji način pokazati da se u Movemberu mora pričati o zdravlju…jer ono je ponekad krhko čak i kod snažnih, opakih muškaraca kakvi su ragbijaši”, objasnio je kapetan, Martin Rešković.

Povjerenje, predanost, ljubav i poštivanje – četiri su temeljne vrijednosti ovog kluba iz Zagreba čiji su prvotimci na jedan dan postali modeli i poslali snažnu poruku. “Daj zabrij na zdravlje”, jasno su poručila šestorica suigrača i prijatelja – Duje Ratković, Željko Galić, Ervin Kostanjšak, Lovro Roguljić i Tibo De Kesel, koji su uz pomoć moćnog brijača Philips OneBlade uredili svoje brade te kreirali pet potpuno drugačijih “brčića” svojstvena baš njihovom karakteru. Ovom kampanjom, muškarci su konačno našli pravog saveznika u borbi protiv neukrotivih brkova i brade, a pritom ih se potaknulo na razmišljanje o svojim životnim navikama te kako ih mijenjati za bolje sutra.

Mlade i snažne momke, kojima je sport način života, koji drže do sebe i brinu o redovitim samopregledima, Philips je objeručke podržao u njihovoj sportskoj i društveno odgovornoj priči. Kao brand koji kroz svoje kampanje uvijek potiče na razmišljanje o pozitivnom prihvaćanju sebe i svog tijela, dodatno su skrenuli pozornost na samopregled testisa, jer se moćnim aparatom Philips OneBlade lako podrezuju dlake i na najosjetljivijim dijelovima tijela ostavljajući kožu netaknutom.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST