4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

U Đakovu, u srcu Slavonije proizvodi se BIO ulje konoplje Croaticanna

U posljednjoj emisiji druge sezone društveno odgovornog projekta “Startaj Hrvatska” Zvonimir Kalić predstavio je Croaticanna BIO ulje konoplje, proizvod koji je s posebnom pažnjom stvorio na obiteljskom OPG-u. Osim o ovom ekološkom proizvodu iz srca Slavonije, gledatelji su doznali više i o blagotvornim učincima korištenja ulja konoplje.

Obitelj Kalić je planski uzgoj konoplje i proizvodnju sjemena ove biljke pokrenula nakon što su se s njom susreli uslijed bolesti jednog od članova obitelji. Mladi Zvonimir je potom naslijedio OPG, dodatno se educirao i stvorio BIO ulje konoplje Croaticanna koje nastaje hladnim prešanjem sjemena konoplje.
Riječ je o sjemenu koje je raslo u strogo kontroliranim ekološkim uvjetima. Upravo ta karakteristika Croaticanna BIO ulje konoplje razlikuje od mnogih drugih na tržištu. Kvalitetu ulja Croaticanna potvrđuju tri certifikata i jamstvena žiga: „Živjeti zdravo“ kao pokazatelj niskog udjela soli i zasićenih masnih kiselina te BIO i VEGAN oznake.

Potvrđeno je kako ulje Croaticanna u idealnom omjeru sadržava višestruko nezasićene masne kiseline. Poznato je kako upravo ove vrste nezasićenih kiselina doprinose regulaciji kolesterola u krvi. Croaticanna proizvodi dobivaju se uglavnom ručnom proizvodnjom. Zvonimirova je misija da put “od polja do stola” bude što kraći, garantirajući kvalitetan proizvod za ljude koji nije štetan za okoliš.

Priliku za unapređenje svog proizvoda Zvonimir je prepoznao u prijavi na društveno odgovorni projekt “Startaj Hrvatska”, koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi inovativnim poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. Uz stručni tim kompanije SPAR Hrvatska, prikupio je potrebnu dokumentaciju i certifikate za ekološko nadzorno tijelo te uskladio druge dijelove proizvodnog procesa sa strogim zahtjevima da bi takav plasman bio moguć.

SPAR je potom od Zvonimira Kalića naručio 2000 komada BIO ulja konoplje Croaticanna, koje se sada nalazi na posebnim “plavim policama” u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske. Nakon što se predstavio publici, Zvonimir se sada, zajedno s preostalih sedmero kandidata, bori za titulu HIT proizvoda 2022. Nastavak ovog uzbudljivog projekta pratite i dalje nedjeljom u 18.15 na programu Nove TV.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST