3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Glumica Kristina Krepela zaštitno je lice prekrasne humanitarne priče Lykke nakita

Lykke je nakit s dozom sreće, kvalitetan, bezvremenski, jedinstven i čaroban, idealan kao poklon osobi koju volite. On će ovih blagdana poprimiti potpuno novu dimenziju jer će se sredstva od prodaje medaljona s motivom Slavonije donirati Udruzi Mali Princ iz Požege. Dio je to blagdanske humanitarne akcije koju već treću godinu za redom organizira vrijedna ekipa koja stoji iza brenda. Svake godine donacija odlazi drugoj udruzi, ali cilj je uvijek isti - pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Lykke je nakit s dozom sreće, kvalitetan, bezvremenski, jedinstven i čaroban, idealan kao poklon osobi koju volite. On će ovih blagdana poprimiti potpuno novu dimenziju jer će se sredstva od prodaje medaljona s motivom Slavonije donirati Udruzi Mali Princ iz Požege. Dio je to blagdanske humanitarne akcije koju već treću godinu za redom organizira vrijedna ekipa koja stoji iza brenda. Svake godine donacija odlazi drugoj udruzi, ali cilj je uvijek isti – pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Udruga Mali Princ iz Požege

Blagdani nisu cjeloviti bez darivanja, zato ove godine razmislite o poklonima koji imaju veću vrijednost. Neka se ta vrijednost mjeri u zvonkom smijehu dječice s teškoćama u razvoju za koji možete biti zaslužni vi. Udruga Mali Princ iz Požege zajednica je u kojoj se cijeni vrijednost i različitost svake osobe i njihov doprinos zajednici. Pruža pomoć i podršku djeci i osobama s poremećajem iz spektra autizma, kao i njihovim obiteljima da ravnopravno sudjeluju u životu zajednice i vode sretan i ispunjen život. Udruga želi poticati razvoj socijalno uključivog društva koje će podržavati vrijednost i različitost svih osoba. Svojim akcijama vraćaju osmijeh na lice djeci, ali i njihovim obiteljima kako bi se što lakše uključili u svakodnevicu. Sredstvima od prodaje mirisnog medaljona Lykke Rosetta from Slavonia, sredstva će se donirati udruzi Mali Princ, pa tako svatko od vas ima priliku pokloniti jedinstveni poklon koji iza sebe nosi lijepu priču i čvrstu poruku dobrog djela.

“Organiziranjem raznih aktivnosti mi se svakodnevno trudimo olakšati život djeci s autizmom i njihovim roditeljima tako da nam je zaista svaka pomoć dobro došla. Ali ono što istinski trebamo je podrška i vjetar u leđa u borbi za bolje uvjete za našu djecu jer sustav konstantno zaboravlja na nas. U manjini smo i ne čujemo se i ne vidimo dovoljno, a naša djeca, naši veliki borci, zaslužuju svoje mjesto pod suncem. Zato iznimno cijenimo ljude koji pokreću ovakve humanitarne akcije jer nama svaka pomoć i podrška jako puno znače.” – izjavila je predsjednica udruge Danijela Franjetić Medilović.

Mirisni medaljon Lykke Rosetta from Slavonia

Lykke tim je mali krug kreativaca koji su sljedeći istu viziju i snove dali oduška duši i mašti u kreaciji nakita s dozom sreće. Sve njih na neki način veže emocija sa Slavonijom stoga ni ne čudi da su kreirali upravo medaljom inspiriran jednom od najljepših i najplodnijih hrvatskih regija – Medaljon Rosetta from Slavonia.

“Slavonija je utkana u naše živote na koji god način da pogledamo i nekako je logično da smo upravo taj medaljon odabrali za ovu svrhu. Kako je ovo treća godina da radimo humanitarnu akciju ususret blagdanima, htjeli smo napraviti nešto posebnu i za našu Slavoniju. Normalan život i uključivanje u zajednicu nešto je što većina od nas uzima zdravo za gotovo, a brojne obitelji s tim se bore gotovo svakodnevno. Udruga Mali princ aktivno radi na olakšavanju svakodnevice osobama s poremećajem autizma i njihovim obiteljima i drago nam je da im možemo pomoći. Pozivamo sve koji ovih blagdana žele učiniti dobro djelo, a pritom pokloniti predivan nakit s emocijom, da zavire u naš shop.” – izjavili su Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke. Komplet uključuje ogrlicu s mirisnim medaljonom i gravurom po izboru, deset raznobojnih spužvica za mirisni medaljon i dva eterična ulja po izboru. Zaštitno lice cijele kampanje je i naša cijenjena glumica Kristina Krepela koja također ima snažnu vezu s ovom prekrasnom hrvatskom regijom. Kampanju je fotografirala etablirana hrvatska fotografkinja iz Osijeka Joanna Paciorek koja je kroz fotografiju odlično dočarala Kristininu ženstvenost i snagu, ali i emociju koju Lykke nakit nosi. Make up je radila Martina Ivković, a frizuru Zdravko Cedli.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST