3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Hrvatski brend Studio stoji uz bok najprestižnijim dizajnerskim imenima

Dizajnerica Josipa Maras i njen Studio Wallart dobili su priznanje za tapetu Maslinik na prestižnom međunarodnom natjecanju arhitekata i dizajnera iz cijeloga svijeta pod nazivom „Archiproducts Design Award“. Svojim izvanrednim talentom i kreativnim idejama, konkurirala je na dizajnerskom tržištu, a već godinama osvaja publiku diljem svijeta. Na 6. izdanju ovog međunarodnog natjecanja, te ispred žirija kojega su sačinjavala 53 stručnjaka iz svijeta arhitekture, dizajna i fotografije, pokazala je svoju inovativnost i kreativnost te još jednom potvrdila da spada u svjetski dizajnerski vrh


Poseban i inovativan dizajn Studija Wallart proglašen je jednim od najboljih na svjetskom tržištu

Dizajnerica Josipa Maras i njen Studio Wallart dobili su priznanje za tapetu Maslinik na prestižnom međunarodnom natjecanju arhitekata i dizajnera iz cijeloga svijeta pod nazivom „Archiproducts Design Award“. Svojim izvanrednim talentom i kreativnim idejama, konkurirala je na dizajnerskom tržištu, a već godinama osvaja publiku diljem svijeta. Na 6. izdanju ovog međunarodnog natjecanja, te ispred žirija kojega su sačinjavala 53 stručnjaka iz svijeta arhitekture, dizajna i fotografije, pokazala je svoju inovativnost i kreativnost te još jednom potvrdila da spada u svjetski dizajnerski vrh.


Originalan, jedinstven i inspirativan pristup predstavlja revolucionarni dizajnerski opus. Projekt koji je prijavljen na natjecanje „Archiproducts Design Award“, s pet umjetničkih tapeta, hrvatskoj je javnosti poznat pod nazivima: Prekrasna, Maslinik, Zlatna Vaka Naka, Pastelna rapsodija dvica i Čarobna šuma. Maslinik su ocijenili kao najviši stupanj inovativnosti sa simboličkim sadržajem, a neovisnost dizajna bila je presudna pri odluci žirija. Iza ove prestižne svjetske nagrade stoje mnogobrojne neprospavane noći i veliki trud ove uspješne poduzetnice. Dodatna vrijednost ovog brenda je hand painted pristup, odnosno prenošenje izvornog talenta ljudske ruke u digitalno slikarstvo.
Globalna konkurentnost i kriteriji žirija su pokazatelj ozbiljnosti ovog međunarodnog natjecanja, a uspjeh Studija Wallart priznat je i od strane Hrvata koji u svojim domovima imaju njene radove. Josipa je uspjela privući pozornost svojim izvanrednim sposobnostima, a još jednom je pokazala da stavlja snažan fokus na zahtjeve vlastitih kupaca i potrebe tehnološki naprednog tržišta.

„Hvala svima koji su Maslinike zasadili u svoje projekte, puno ranije nego ga je svijet priznao. Sad komotno mogu reći da Hrvati imaju jednu od najljepših tapeta na svijetu. Jedno od najprestižnijih natjecanja u svijetu mi je uručilo nagradu. Maslinik nije samo tapeta. To je priča o životu i poslu koji te testira do krajnjih granica. Iznimno sam ponosna što je naš trud i rad prepoznat, naša priča ispričana na globalnoj pozornici, a hrvatski brend stoji bok uz bok nekim od najprestižnijih dizajnerskih imena.“, rekla je Josipa Maras.
Josipine personalizirane i unikatne tapete daju svakom prostoru poseban šarm, a zahvaljujući mnogobrojnim inovacijama u industriji i svojoj upornosti, danas u rukama drži neke od najprestižnijih svjetsku nagradu. Kvaliteta dizajna, simbolički i emocionalni sadržaj te izvrsnost uklapanja u svaku prostoriju samo su neke vrline ovog brenda. Atraktivan izgled osvaja na prvu, a elegancija je nepogrješiv odabir u Studiju Wallart.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST