3. ožujka 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Advent u Akademiji: Novi datumi, novi besplatni koncerti

Prošla su tek dva tjedna kako je službeno otvoren zagrebački Advent, dojmovi se još skupljaju, mirisi i okusi, događanja i ponude tek se otkrivaju, svjetlucave fotografije s raznih lokacija preplavile su društvene mreže, a sigurno je, najbolje tek slijedi.

10 000 ljudi prošlo kroz Park ALU-a u Zagrebu! Slijede novi besplatni koncerti!

U petak Denis&Denis, slijede Kuku$, Jonathan, Nika Turković,
z++ i ABBA Real Tribute Band!

Prošla su tek dva tjedna kako je službeno otvoren zagrebački Advent, dojmovi se još skupljaju, mirisi i okusi, događanja i ponude tek se otkrivaju, svjetlucave fotografije s raznih lokacija preplavile su društvene mreže, a sigurno je, najbolje tek slijedi.

Jedno od mjesta koje se ove godine uspjelo profilirati u zanimljivu i vrlo posjećenu lokaciju Adventa u Zagrebu je Park Akademije likovnih umjetnosti. Advent u Akademiji, kako je ovaj cjelomjesečni zimski festival nazvan, donosi svoju dozu posebnosti konceptom i programom a građani i turisti svojim dolaskom to svakodnevno potvrđuju. Kroz dvorište Ilice 85 prošlo je do sada gotovo deset tisuća posjetitelja, što ne čudi – boravak u Parku ALU-a ima sve prednosti boravka na prostranom otvorenom prostoru, uz dodatak osvijetljenih drveća i nasada, božićnih ukrasa, kupola, skulptura, platoa i klupica.

Akademija je koncipirana kao mjesto iz kojeg se ne želi otići jer nudi sve potrebne elemente za dobru zabavu i izlazak koji ostaje u sjećanju. Uz sve gore navedeno, ideja je da posjetitelji Akademije imaju priliku pojesti i popiti točno ono što im srce u tom trenutku želi. Eat me, Munchy, Stara preša, Wurst PLAC i Sweet Adventure zaduženi su da ponudom hrane pokriju sve – internacionalno, nacionalno, slatko, slano, toplo, hladno, hrskavo, masno…dok su za šaroliku i široku ponudu hladnih pića i toplih napitaka zaduženi Apoteka, Pivnica, Klin se klinom Klinčić vino, Drito bar, Unusual Gin Garden i Jamnica.

Da bi koncept bio zaokružen, Advent u Akademiji od početka nudi vrlo zanimljiv a potpuno besplatan koncertni program. Nakon Nipplepeople, Borisa Štoka, mini-festa Drito iz Akademije, Svemirka, pocket palme i marisol, Akademija najavljuje seriju novih odličnih koncerata.

Ovaj petak, 17. prosinca, rezerviran je za zvukove 80-ih uz DJ-a Davida Hasselhoffa i koncert kultnog electro-pop benda Denis&Denis. U 20 godina karijere, uz povremene prekide i pauze, ostvarili su zavidan broj hitova te mnoga priznanja, a pjesme poput „Program tvog kompjutora“, „Ja sam lažljiva“, „Soba 23“ ili „Voli me još ovu noć“ trajno su obilježile jedno razdoblje, dosegle impresivne domete i obogatile hrvatsku diskografiju doživotno. U subotu 18. prosinca, na Akademijinu pozornicu-kupolu stiže Kuku$, trap hit trojac čiji fanovi čine koncertnu vojsku a interes koji njihove pjesme i spotovi bilježe broji se u milijunima. U utorak, 21. prosinca, u Akademiju dolazi svjež, vizualno i glazbeno resetiran Jonathan, jedan od najznačajnijih indie-rock bendova nove generacije, dok dan poslije, u srijedu 22. prosinca, pop obojan melankolijom, zavodljivošću i odvažnošću donosi Nika Turković, jedna od najzanimljivijih mladih autorica koju je glazbena scena iznjedrila posljednjih godina.
Badnjak i Božić u Hrvatskoj već tradicionalno prolaze uz glazbu i koncerte, pa će tako svi poklonici švedske a svjetske grupe ABBA, uz njihove najpoznatije hitove i ABBA Real Tribute Band tog petka 24. prosinca, otpratiti Badnju večer. Božićnu subotu, 25. prosinca, prodrmat će z++, trenutačno vjerojatno najveća hrvatska hip-hop/trap zvijezda koju javnost sve jače i glasnije voli. Samo par tjedana nakon rasprodane Tvornice kulture i dva mjeseca nakon nastupa na rasprodanom Dritu iz MSU-a, sve te tisuće ljudi, ali i oni koji su tada ostali bez ulaznica, imaju novu priliku za susret s ovim briljantnim glazbenikom.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST