27. rujna 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Dizajnerica Vedrana Badrov potiče domaću proizvodnju i održivost

Iza uspješnog brenda za dizajn i proizvodnju poslovnih uniformi Style Factory stoje Vedrana Badrov, dizajnerica s dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj modnoj sceni i njen stručni tim.

Vedrana Badrov je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a kao studentica započela je suradnju s francuskom modnom kućom specijaliziranom za proizvodnju ekološkog krzna. Ta iznimno plodna suradnja rezultirala je prvom samostalnom kolekcijom predstavljenom 2010. na Fashion Weeku pod brendom Foch, a najbolji komadi iz kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu! Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inženjerstva te objavila nekoliko znanstvenih radova. Nakon višegodišnjeg kreiranja prêt-à-porter odjeće za žene, Vedrana je otvorila novo poglavlje na svom profesionalnom putu fokusirajući se na cjelovitu uslugu korporativnog odijevanja – od savjetovanja, dizajniranja do proizvodnje i isporuke poslovne odjeće za sve djelatnosti.
„Moja poslovna filozofija može se sažeti u četiri osnovna cilja: individualna pristup svakom klijentu, poticanje domaće proizvodnje, promicanje održivosti korištenjem ekološki prihvatljivih materijala i društvena angažiranost jer 2% neto vrijednosti svake naše fakture doniramo u humanitarne svrhe.“ – kaže Vedrana Badrov.

Funkcionalno i moderno
Radna odjeća mora biti funkcionalna i udobna, ali nikako ne smije biti stereotipna i dosadna – vizija je kojom se vodi ova mlada dizajnerica te nastoji stvoriti svakom klijentu vizualni identitet zaposlenika koji izlazi izvan ustaljenih okvira i nudi personaliziranu prepoznatljivost.
U najnovijoj kampanji za Style Factory u ulozi modela pojavljuju se misice Ivana Ergić i Lucija Begić te osobni trener i poduzetnik Ivan Bezinović. Ovaj zanimljivi trojac stao je pred objektiv fotografa Vanje Šolina i na osebujan način dočarao kako se suvremena radna odjeća može kreirati izvan okvira. Kvalitetni prirodni materijali i moderan, funkcionalan dizajn u kombinaciji s vještom izradom vrsnih hrvatskih proizvođača odjeće s kojima Vedrana surađuje, rezultirao je privlačnom kolekcijom koja je idealna za posao, a istovremeno lijepa i trendovska.
Veliki potencijal za svoj rad Vedrana pronalazi u hrvatskom turističkom sektoru pa su među zadovoljnim klijentima Style Factoryja brojni hoteli poput Hiltona, Esplanade, Adriatic Luxury hotesa, D-Resorta, Ville Dubrovnik i mnogi drugi.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST