22. veljače 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Ivana Marić novim singlom ‘Kako je s njom’ hrabro i odvažno put 69. Zagrebačkog festivala!

Pozitivna energija, zarazan osmijeh, vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su neke od riječi što na prvu opisuju Ivanu Marić koja nam predstavlja svoj novi singl 'Kako je s njom'.

Pozitivna energija, zarazan osmijeh, vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su neke od riječi što na prvu opisuju Ivanu Marić koja nam predstavlja svoj novi singl ‘Kako je s njom’. Riječ je o pjesmi za koju tekst i glazbu potpisuje Zoran Mišolongin, dok je za aranžman i produkciju odgovoran Goran Kovačić s kojim Ivana uspješno surađuje od svojeg prvog singla.

Istoimenu pjesmu Ivana će imati čast izvesti pred publikom na ovogodišnjem 69. Zagrebačkom festivalu, što je jako raduje ‘Jako mi je drago da se izlazak mog novog singla ‘Kako je s njom’ poklopio upravo s održavanjem Zagrebačkog festivala, te da sam dobila priliku biti dio te manifestacije. Uopće ne želim izgovoriti koliko je prošlo od zadnjeg singla, nego samo gledati naprijed i u nove pobjede.’, rekla je Ivana, te nadodala, ‘ Radi se o pjesmi koja već po svom nazivu izaziva određenu radoznalost, a upravo sam to i osjetila kada sam čula demo snimku, da sam jedva dočekala snimiti je. Za otpjevati ovakav tekst moraš imati visoku razinu zrelosti kao i stav, a takva sam i ja, zato vjerujem da je ‘Kako je s njom’ odabrala mene.’, potvrdila je.

Da je upravo Ivana pravi izbor vokala i osobnosti koji je oplemenio ovu ljubavnu baladu, potvrdio nam je i sam autor, koji nije skrivao svoje zadovoljstvo time, ‘Kako je s njom’ napisao sam znajući da je rijetko koji izvođač može iznijeti na pravi način, a Ivana Marić je svakako među tim rijetkima koja to zna i može, i iznimno sam sretan zbog toga. Ujedno hvala i Goranu Kovačiću, sjajna ste ekipa’, zaključio je Zoran Mišolongin.

Stvarati s ljudima na istoj valnoj dužini s kojima se osjećamo opušteni i do kraja svoji, nepogrešivo je dobitna kombinacija, što dokazuje i ova glazbena priča, ‘Godinama već nižem prijateljstva s ljudima koji mi pašu mentalno, a u čijem se okruženju osjećam prirodno, mirno i kreativno i upravo ova pjesma je nastala u toj atmosferi. Zoran Mišolongin točno piše ono što mi leži, a Goran Kovačić, s kojim surađujem od prvog singla ‘Tebe voljeti’, je jednostavno nepogrešiv izbor za moj senzibilitet. Ono što me posebno raduje što na ovoj snimci također sudjeluju članovi mog benda s kojima surađujem preko šest godina.’, rekla je Ivana.

Sve je snimljeno u novoopremljenom DM studiju iskusnog Zvonimira Domazeta, a istoimena pjesma dobila je i video spot čije je kadrove zabilježio Dario Lepoglavec. Za besprijekoran izgled Ivane Marić, koja je uživala u cijelom ovom glazbenom projektu, pobrinula se profesionalna ekipa koja uključuje Mihaelu Dodić – make up, Danijelu Pušeljić – frizura, te Ivana Friščića – styling.

‘Osjećam se jako dobro u svojoj koži i u ovoj pjesmi, hrabro i odvažno. Želim pjevati i pjesmom dotaknuti ljude. To je sve.’, za kraj je poručila Ivana.

‘Kako je s njom’ pogledajte na linku:

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST