16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Planet D, Nova kolekcija modnog branda DORA

Zamislite da se ogrnete najljepšim proljetnim balonerom i u njemu otputujete na čaroban planet. Da čarolija bude još veća, novi će vas baloner odvesti na Planet D – maštovit i pomalo mističan svijet, mjesto umjetnosti, kreativnosti i mode koje se nalazi u glavi autorice i dizajnerice ove očaravajuće proljetne kolekcije.

Ogrnite se čarobnim balonerom i sletite na Planet D!


Planet D nastajao je u mislima dizajnerice Dore Rubić kao alternativa svijetu u kojem smo bili lišeni slobode. Svijet iz glave kistom je prenijela na slikarsko platno, a potom i na tkaninu, kako bi on konačno zaživio na gradskim ulicama.
Zamislite da se ogrnete najljepšim proljetnim balonerom i u njemu otputujete na čaroban planet. Da čarolija bude još veća, novi će vas baloner odvesti na Planet D – maštovit i pomalo mističan svijet, mjesto umjetnosti, kreativnosti i mode koje se nalazi u glavi autorice i dizajnerice ove očaravajuće proljetne kolekcije.


Nova kolekcija modnog branda Dora pomiče granice ovozemaljskog i uvodi nas u svijet mašte gdje vladaju razigrani oblici i boje.
„Vjerujem kako smo u protekle dvije godine svi htjeli otploviti u neki drugi svijet. Svijet u kojem možemo disati punim plućima i biti slobodni. Upravo u danima kad smo izgubili slobodu na koju smo navikli, u mojoj je glavi nastajao cijeli jedan novi planet koji sam odlučila podijeliti. Fascinirala me ideja da slike tog svijeta oživim tako da ih netko drugi nosi“, ističe dizajnerica Dora Rubić.
Motivi Dorinih slika su Svemir, Flora i Fauna. Iz njih su nastale tkanine s tri različita motiva, a iz prirodnih tkanina, pamuka i viskoze, nastala je ova unikatna kolekcija balonera, kaputa, haljina i tunika.
Novi su modeli ugledali svjetlo dana baš u pravom trenutku, kada nam je itekako potrebna proljetna svježina i radost života. Upravo su takvi – svježi, poletni, radosni, nosivi, ženstveni i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pozivaju na zabavu, druženje i proljetno lutanje.
Iako na Planetu D caruje moda, Dorine kolekcije su bezvremenske, svi modeli su ručno rađeni unikati, a rade se u malim serijama. Obrtničku obiteljsku tradiciju Dora nadopunjuje svojim idejama, no radi po principu po kojem je radila i njezina majka, kvalitetno, održivo, birajući najbolje materijale.
Kampanja je snimana na Gornjem Gradu u blizini salona gdje se rađaju sve kreativne ideje. Fotografiju potpisuje Zvonimir Ferina, za make up zadužena je Manda Vlahinja, a za frizure Fran Brunović. Modeli su Klara Biškup i Sara Siladji, a osim Dorinih modela, nose i cipele Högl i Lapidarium nakit.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST