16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Najpoznatija gastro oaza u Zagrebu postaje vrhunski Chef’s Park

Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve. Od 25. kolovoza pa sve do 11. rujna, trajati će jedinstveni gastro koncept pod imenom Chef's Park, a objedinjuje čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova koji će ponuditi specijalno pripremljene gastro delicije. Tako će Rougemarin Park ponuditi najbolja pića i hranu, sjajna glazbena imena i odličnu atmosferu. Ne propustite otvorenje Chef's Parka gdje ćete moći uživati uz poznate hitove grupe Vatra, 25. kolovoza.

Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve. Od 25. kolovoza pa sve do 11. rujna, trajati će jedinstveni gastro koncept pod imenom Chef’s Park, a objedinjuje čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova koji će ponuditi specijalno pripremljene gastro delicije. Tako će Rougemarin Park ponuditi najbolja pića i hranu, sjajna glazbena imena i odličnu atmosferu. Ne propustite otvorenje Chef’s Parka gdje ćete moći uživati uz poznate hitove grupe Vatra, 25. kolovoza.


Tijekom trajanja Chef’s Parka, na svoje će doći gurmani i gastronomadi, jer će 18 dana u Rougemarin Parku sve biti u znaku vrhunskih jela koje će za vas pripremati Mario Mihelj, Vid Nikolić, Mario Mandarić, Stjepan Vukadin, Marin Medak i Robert Hromalić. Raznolika gastro ponuda renomiranih chefova zaista privlači i zove na uživanje u vrhunskim jelima. Mario Mihelj je dugogodišnja kulinarska inspiracija, a danas je chef El Toro restorana s latinskom kuhinjom. Renomirano gastro ime je i Marin Medak, koji je dugi niz godina u vrhu poznatih hrvatskih chefova. Uspio je probuditi dugo uspavanu ugostiteljsku scenu novim gastronomskim konceptima te popularizirati burgere. Kreativno spajanje naše domaće kuhinje sa stranim tehnikama i okusima primjenjuje u svom radu Stjepan Vukadin koji se bazirao na pripremanje dalmatinske kuhinje. Mario Mandarić jedan je od najmlađih Michellin star chefova s inozemnim iskustvom, dospio je čak i na listu Forbes 30 under 30. Mario se veže uz modernu kuhinju, ali pritom zagovara konzumaciju lokalnih namirnica. Vid Nikolić sprema najbolji ramen u Zagrebu, a nema mu premca kada se radi o pripremi azijske kuhinje u Hrvatskoj. Šećer za kraj, pastry chef Robert Hromalić, jedan je od najboljih domaćih slastičara. Vlasnik je slastičarnice Le Kolač, a najslađe torte, kolače i peciva poznaje kao svoj dlan.
Od mediteranskih okusa i jela od ribe do mesnih delicija te slastica, sva hrana u ponudi Chef’s Parka biti će prilagođena street-food formi. Vrhunska ponuda hrane, aroma, mirisa i razni začini obilježit će već omiljeno „mjesto“ za minglanje i chillanje.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST