4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Čak i loši snovi su dobri snovi

Nema osobe koja se bar jedanput nije probudila razmišljajući o tome što je značio njen san i nosi li neku skrivenu poruku. Sanjarica je knjiga u kojoj su sadržani najčešći pojmovi iz snova, te popisani abecednim redoslijedom, gdje im se pridaje njihovo simbolično značenje...

Čak i loši snovi su dobri snovi

Nema osobe koja se bar jedanput nije probudila razmišljajući o tome što je značio njen san i nosi li neku skrivenu poruku. Sanjarica je knjiga u kojoj su sadržani najčešći pojmovi iz snova, te popisani abecednim redoslijedom, gdje im se pridaje njihovo simbolično značenje. Obično kada sanjamo lijepe snove ne tražimo njihovo značenje, međutim snovi koji nas uzrujaju ili izazovu određenu anksioznost ostavljaju veći dojam, te najčešće tražimo značenje takvih snova. U teoriji ne postoje loši snovi, svaki san, pa i onaj s teškim i negativnim simbolima pomaže nam da bolje razumijemo svoj život i okolnosti koje se događaju. Zbog toga se ne treba plašiti ni najstrašnijih snova. I oni snovi koje doživljavamo kao noćne more dolaze kao upozorenje da se nekim životnim područjem trebamo više baviti. Strašni snovi mogu biti signal kako je došlo vrijeme da se više bavimo onim što nas dubinski smeta u našem životu. Strašna stvorenja koja nam prijete i zastrašuju nas u našim snovima mogu ukazivati na životna područja kojima se trebamo baviti. Demoni u snovima simboliziraju naše sputane strahove u stvarnom životu koji nas paraliziraju i kojima se trebamo baviti. Snovi su dragocjeni jer kroz njih izvire ono podsvjesno, simbolične informacije koje održavaju i prenose sliku najskrivenijih i najdubljih dijelova naše duše. Zbog toga nije dobro takve informacije ignorirati, ali ni plašiti ih se. Svaki simbol, bez obzira koliko se doimao negativnim je element koji trebamo cijeniti i pokušati razumjeti. Svaki san je previše dragocjen da bismo ga proglasili previše trivijalnim ili smatrali kako ne zaslužuju našu pažnju.

Sanjarica nam pomaže razumjeti snove tamo gdje naša intuicija zakazuje. Jedino svaka osoba ponaosob može sebi protumačiti vlastiti san u kontekstu onoga što joj se događa u životu, ali sanjarica pomaže da tamo gdje sami ne možemo dokučiti značenje, pomoću općenitih simbola ipak uspijemo protumačiti san. Zbog toga ćemo najbolje protumačiti poruke koje nose snovi kada se vodimo vlastitom intuicijom, nego kada ih previše analiziramo. Ipak, sanjarice su dobrodošle, jer nas svojim značenjem mogu asocirati na naše vlastito značenje nekog simbola ili nam potvrditi kako je naše promatranje nekog simbola jednako onom univerzalnom, kako većina ljudi doživljava neki pojam. Ponekad ćemo shvatiti kako sanjarica u kojoj tražimo neki pojam je zastarjela, jer je napisana davno, te pojmovi napisani u njoj više nemaju jednaku simboliku kao danas, ali ćemo otkriti i kako je nekim pojmovima simbolika univerzalna i kako imaju jednaku simboliku danas, kakvu su imali i prije nekoliko stoljeća kada je sanjarica napisana.

Već svi znamo kako su knjige općenito odličan izvor znanja, ali i zabave. Sanjarica se po ovom pitanju ne razlikuje od drugih knjiga. Nekom će sanjarica predstavljati mudru knjigu iz koje će crpiti životne mudrosti, dok će nekom drugom predstavljati tek zabavu. Da biste što bolje iskoristiti sanjaricu potrebno je svaki san staviti u vlastiti kontekst, u kontekst stvarnog života, a svaki simbol iz sanjarice staviti u kontekst sna koji ste sanjali.

Kao što je spomenuto, u kontekstu tumačenje snova, ne treba se plašiti ni snova koji su naizgled najružniji, nego pokušati razumjeti zbog čega se oni javljaju. I ružni i strašni snovi nose poruku, a njihovim ignoriranjem teško da tu poruku možemo razumjeti. Naši snovi mogu biti strašni, mogu biti divlji, mogu biti bizarni, ali mogu biti i prekrasni. U svakim slučaju vrijedi ih pokušati protumačiti, jer zaista je prava šteta ignorirati ih i propustiti priliku da sebi olakšamo. Ignorirajući poruke koje nam naša podsvijest šalje.

Sanjarica je izvrsno pomagalo, koje vam može pomoći da zavirite u značenje vlastitih snova i naučite kako svoje snove tumačiti i bolje razumjeti prvenstveno sebe, a zatim i vlastito okruženje.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST