16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Trijumf klape Cambi u riječkom HNK-u

Na radost publike, klapa je prošle godine nastavila rad u zlatnoj postavi koja je iznjedrila neke od njihovih najvećih hitova. Zanimljivo da je ova postava svoj prvi zajednički nastup imala upravo u Rijeci, u Teatru Fenice 2007.

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca zapjevala je jučer na velikom donatorskom koncertu “Srce za nju, pjesma za vas!” u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci

“Sedmorica veličanstvenih”, kako su mediji nazvali zlatnu postavu klape Cambi nakon veličanstvenog koncerta u KD Vatroslav Lisinski prošle godine, zapjevala je ponovno u Rijeci. Cilj ovog donatorskog koncerta bio je pomoć riječkoj udruzi “Srce za nju” u prikupljanju sredstava za realizaciju projekta koji bi poboljšao kvalitetu života ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

Prepuni riječki HNK pjevao je s klapom njihove najveće hitove, ali i maestralne klapske obrade po kojima je ova klapa nadaleko poznata. Posebno su se publici svidjele njihove izvedbe pjesama velikog Olivera Dragojevića „Trag u beskraj“ i „Cesarica“ te njihovih najvećih uspješnica, kao što su “Ne more mi bit”, “Kriva karta, “Sad kada došla si”… Svečano ozračje i dobra atmosfera bili su na vrhuncu kada se preko stotinu balona razletjelo dvoranom. Sve je završilo ovacijama. Publika klapu nije željela pustiti s pozornice.

Na radost publike, klapa je prošle godine nastavila rad u zlatnoj postavi koja je iznjedrila neke od njihovih najvećih hitova. Zanimljivo da je ova postava svoj prvi zajednički nastup imala upravo u Rijeci, u Teatru Fenice 2007.

Klapi je uvijek drago pjevati u Rijeci, a posebno kada je cilj ovako lijep. Hrvoje Lozančić u ime klape poručio je:
Od prvoga je dana bilo zadovoljstvo komunicirati s predstavnicima Udruge. Toliko je “otključane” pozitivne energije i pažnje s kojima su nas članice udruge „Srce za nju“, a pogotovo nevjerojatna Jolanda Pahor, privukle ovom projektu. Svi naši razgovori od početka srpnja ove godine bili su čisto zadovoljstvo. Zato smo i jedva čekali da se jučer upoznamo. Mi smo naše sudjelovanje potvrdili odmah u prvom razgovoru i jedva smo dočekali koncert u prekrasnom prostoru Hrvatskog narodnog kazališta u Rijeci.

Znali smo da smo pred publikom koja nas jako dobro poznaje, posebno cijeni, ali i da koncert mora biti na nivou svega onoga što je Cambi ostavio u nasljeđe publici u smislu širine i kvalitete izvedbe koja se očekuje. Raduje nas što smo u tome uspjeli, bili opušteni, a opet disponirani za koncert. Njega su začinili i naši gosti i prijatelji: klapa Teranke i Joso Butorac.
Presretni smo samim ishodom koncerta. Toliko čestitki, dojmova posjetitelja… i jedan komentar, pa možda i savjet koji se izdvojio: “kazališe je Cambijebvo prirodno okruženje”. Lipo, zar ne?

Udruga “Srce za nju” želi organizirati besplatan prijevoz bolesnih žena od kuće do liječnika, ali i promicati svijest o važnosti unapređivanja svih oblika pomoći za njih te educirati javnost o pružanju podrške. Sredstva od prodanih ulaznica za koncert išla su upravo u tu svrhu.

Voditelj programa bio je Robert Ferlin, a klapi Cambi na pozornici pridružili su se i gosti, Joso Butorac i ženska klapa Teranke.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST