16. srpnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Četiri idealna filma za Noć vještica

Najstrašnija noć u godini može biti i najzabavnija! Predlažemo četiri filma sa streaming-servisa Pickbox NOW: znanstvenofantastični triler Vivarij (Vivarium), minimalistički triler Sama (Alone), psihološki triler Opsjednutost (Possession) i britanski horor Pomrčina (Half Light).

Sarah Michelle Gellar, Demi Moore, Jules Willcox i Jesse Eisenberg
u glavnim ulogama filmova za najhrabrije

Najstrašnija noć u godini može biti i najzabavnija! Predlažemo četiri filma sa streaming-servisa Pickbox NOW: znanstvenofantastični triler Vivarij (Vivarium), minimalistički triler Sama (Alone), psihološki triler Opsjednutost (Possession) i britanski horor Pomrčina (Half Light).
Slijedi sve što trebate znati o ovim filmovima.

Vivarij (Vivarium, 2019.)
Izvrsna glumačka postava, intrigantna i zanimljiva bizarna priča čine ovaj film idealnim za gledanje na Noć vještica! Znanstvenofantastični triler redatelja Lorcana Finnegana internacionalna je koprodukcija između Belgije, Finske i Irske. U glavnim su ulogama engleska glumica i manekenka Imogen Poots (Need For Speed, The Father) i američki glumac Jesse Eisenberg (The Social Network, Zombieland, Now You See Me).
Radnja se vrti oko mladog para Toma i Gemme koji razmišljaju o kupnji svoje prve kuće. Posjećuju agenciju za nekretnine gdje ih prima neobičan prodajni agent koji ih prati u novo, tajanstveno, osebujno stambeno naselje kako bi im pokazao obiteljsku kuću. Ondje se nađu zarobljeni u nadrealnoj noćnoj mori nalik na labirint.

Sama (Alone, 2020.)
Sama (Alone) minimalistički je napeti triler o preživljavanju koji će vam priuštiti napeto i zadivljujuće iskustvo. U glavnoj je ulozi fenomenalna američka glumica Jules Willcox (Bloodline, FBI: Most Wanted) kao Jessica Swanson, udovica koja se pokušava pomiriti s činjenicom da je njezin muž počinio samoubojstvo. Odlazi na put sasvim sama, no na putovanju stalno susreće jednog te istog muškarca…
Ovaj minimalistički triler o preživljavanju odvija se takvom elegantnom jednostavnošću da će vas zadiviti, piše New York Times.

Pomrčina (Half Light, 2006.)
Britanski horor redatelja Craiga Rosenberga oduševit će vas jezivom pričom i fantastičnom glumačkom postavom na čelu s Demi Moore. Radnja se vrti oko uspješne spisateljice Rachel koja je shrvana kad se njezin sedmogodišnji sin utopi u raskošnoj kući. Godinu dana poslije brak joj je pred raspadom, a iako je dobila veliki predujam, još nije počela raditi na novoj knjizi. Njezina najbolja prijateljica organizira joj boravak u osamljenoj kolibi u udaljenom obalnom selu kako bi došla k sebi. Rachel se polako privikava na život u šarmantnom selu, a uskoro razvije i odnos s Angusom, svjetioničarom na otoku. No Rachel počne primati poruke od mrtvog sina koje ju upozoravaju na opasnost te je gurnuta u ponor ludila, ubojstva i natprirodnog.

Opsjednutost (Possession, 2009.)
Psihološki triler Opsjednutost (Possession) sa Sarom Michelle Gellar u glavnoj ulozi prerada je korejskog filma Addicted. U fokusu priče je Jess, žena čiji život postaje nadrealan nakon što je automobilska nesreća ostavila njezina muža Ryana i njezina šurjaka Romana u komi. Stvari postaju još mračnije kada se Roman probudi vjerujući da je on Ryan. Dok se Jess pokušava nositi s tim sve uznemirujućim događajima, ona se također bori s mogućnošću da joj se vratio duh njezina muža ili da je nešto vrlo zlokobno na djelu.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST