15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Rođendanski koncert Ivane Marić 12.11. – Kontesa, Zagreb

'Veselim se svom novom desetljeću, biti će to moje najbolje godine' - rođendanski koncert Ivane Marić 12.11. - Kontesa, Zagreb!

Ivana Marić, kroz nekoliko dana proslaviti će svoj četrdeseti rođendan, a kako drugačije, nego pjesmom. Za svoje prijatelje, obitelj, najbliže suradnike, ali i najbrže fanove organizirati će rođendanski koncert u subotu, 12.11. 2022. u jazz i cabaret klubu Kontesa.

“Još malo i četrdesete su tu i moram priznati da ih jedva čekam. Ulazak u svako novo desetljeće je posebno uzbudljivo, pa tako i ja osobno imam velika očekivanja od svojih četrdesetih. Vjerujem da će upravo one, moje četrdesete, biti najbolje godine u poslovnom smislu, jer ću u narednih godinu dana obilježiti i petnaest godina svoje glazbene karijere. Trenutno osim priprema za rođendanski koncert, radim na novim pjesmama koje jedva čekam pustiti u javnost i čuti komentare publike. Dvije nove pjesme izvesti ću premijerno na svom rođendanskom koncertu i to će biti moj poklon mojim najdražim ljudima, ali i samoj sebi. Uz nove pjesme sa svojim proširenim bandom, brass sekcijom i posebnom gošćom – harfisticom, otpjevati ću dvadesetak pjesama koje najbolje opisuju moj dosadašnji rad”, izjavila je Ivana Marić.

Osim rođendanskog koncerta 12.11. u Kontesi, Ivana Marić također će nastupiti sa Zagrebačkim filharmonijskim orkestrom u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, a Novu godinu dočekati će radno u Daruvaru gdje će nastupiti na glavnom gradskom trgu.“Veselim se navedenim nastupima i čast mi je što nastupam sa Zagrebačkim filharmonijskim orkestrom u prekrasnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u društvu glazbene dive Gabi Novak.Također, tu je još Advent u Španskom gdje imam čast 26.11. sa svojim bendom održati svirku za otvorenje, te isto tako humanitarni koncert s vojnim jazz orkestrom – 11.12. u Podsusedu. Iako brojimo sitno do kraja ove godine, očekuje me dosta nastupa i rada na novim pjesmama, na čemu sam jako zahvalna”, izjavila je Ivana Marić.

Ulaznice za rođendanski koncert Ivane Marić u jazz i cabaret klubu Kontesa su u prodaji od 09.11.2022.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST