15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom

Četvrto izdanje UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održat će se 12. i 13. studenog 2022. od 13 do 21 sat (nastupi od 17 do 21 sat) u Centru za kulturu Trešnjevka. Ovogodišnji festival nudi bogati program koncerata, izložbi, predstava i radionica koje su za vas pripremili umjetnici sa i bez invaliditeta. Ulaz je na sve programe i radionice besplatan!

Četvrto izdanje UPSET ART festival umjetnosti i inkluzije osoba s invaliditetom održat će se 12. i 13. studenog 2022. od 13 do 21 sat (nastupi od 17 do 21 sat) u Centru za kulturu Trešnjevka. Ovogodišnji festival nudi bogati program koncerata, izložbi, predstava i radionica koje su za vas pripremili umjetnici sa i bez invaliditeta. Ulaz je na sve programe i radionice besplatan!

Oba festivalska dana moći ćete, od 13 do 17 sati, isprobati razne vještine u čak 11 tematskih radionica (aromaterapija, izrada društvenih igara, izrada božićnih ukrasa i brojne druge radionice koje su za vas pripremili Terrible Creations, Qanah humanitarni dućan, OSIT Vjeverice, Zeleni klik!, Anja Pšag, Mia Maraković i Ivana Gucek). Nakon radionica, oba festivalska dana od 17 do 21 sat, moći ćete čuti 5 koncerata gluhih i čujućih glazbenika (Deaf band DLAN, Entre Deafblind Band, Deaf ARRT band, Damir Vogrinec, pjevački zbor UIR Zagreb), 3 dramske predstave (Tužni klaun, Potraga za vremenom i Dijalozi podsvijesti – priče), 2 izložbe (Lino Ujčić Matessa i Patricija Pešut Bosanac), te 2 plesna programa plesne skupine Magija i folklorne skupine UIR Zagreb. Program ćemo završiti karaokama i programom Open Mic (otvoreni mikrofon) u kojem će se svi zainteresirani moći izraziti. Kao i prethodnih godina, UPSET ART festival cilja biti opušteno mjesto kreacije i umrežavanja umjetnika sa i bez invaliditeta i svih drugih zainteresiranih osoba i organizacija.

Program sufinanciraju Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, uz pokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja – Službe za zaštitu autorskih muzičkih prava HDS ZAMP.

SUDIONICI 4. UPSET ART FESTIVALA:
Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba OSIT – klub “Vjeverice”,
DLAN,
Radiona, u
Damir Vogrinec,
Ivana Gucek,
Lino Ujčić Matessa,
Zeleni klik!,
Terrible Creations,
Udruga invalida rada Zagreba
EnTre deafblind band,
Anja Pšag,
Patricija Pešut Bosanac,
Mia Maraković,
Qanah – humanitarni dućan:

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST