4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Večer Marijinih obroka u Splitu

Večer će glazbeno uljepšati VIS sv. Dominika, dok će večer biti upotpunjena i humanitarnom tombolom kako bi u vremenu darivanja mogli darivati one najpotrebitije, ali i najsretnije.

Priliku da saznate više o djelovanju humanitarne organizacije Mary’s Meals koja danas u školama diljem svijeta hrani 2 279 941 gladno dijete imate tijekom Večeri Marijinih obroka u Splitu koja se održava u subotu, 10. prosinca 2022. godine.

U dvorani hotela Pax u Splitu, od 19:00, volonteri Marijinih obroka Split predstavit će svoje djelovanje, ali i djelovanje cjelokupne Udruge tijekom 2022. godine. Iza volontera i Udruge uspješna je godina koja je obilježena predivnim dostignućem i otvaranjem čak pet novih kuhinja u Liberiji i Zambiji te organiziranjem velikog broja humanitarnih događaja. Na razini grada Splita možemo izdvojiti utrku “Trčimo za obrok više” koja se sad već tradicionalno organizira na rivi tijekom proljeća. O svim događajima i postignućima možete čuti ako im se pridružite tijekom Večeri Marijinih obroka, prilikom koje može poslušati i iskustva volonterke koja se upravo vratila iz Benina, gdje je bila u posjeti kuhinjama koje osiguravaju obroke zahvaljujući podupirateljima iz Republike Hrvatske.

Večer će glazbeno uljepšati VIS sv. Dominika, dok će večer biti upotpunjena i humanitarnom tombolom kako bi u vremenu darivanja mogli darivati one najpotrebitije, ali i najsretnije.

Na samoj Večeri moći ćete nabaviti sitnicu koja će izmamiti osmijeh voljenoj osobi. U ponudi promo materijala pronađite neke od darova: kalendar Marijinih obroka, čestitke, puzzle za djecu, sliku sv. Obitelji, hoodice, podmetače za jelo, stolne kalendare i još mnogo drugih iznenađenja.

Tijekom ovogodišnjeg adventa priključite se Velikom obiteljskom Božiću Marijinih obroka, rezervirajući mjesto za vašim blagdanskim stolom za još jednog gosta, kojemu ćete donacijom od 132 HRK osigurati svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja.

Udruga Marijini obroci Hrvatska, osnovana u srpnju 2009. godine, dio je međunarodnog projekta “Mary’s Meals” koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj način djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno je 132 kune dovoljno da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Za sve dodatne informacije javite se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.
IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST