4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Advent u Puli

Sve do 8. siječnja, na čak 11 lokacija u gradu, u mnoštvu zabavnih, glazbenih i gastro programa, svatko ima priliku doživjeti čaroliju blagdana.

Svjetlosna i vizualna čarolija, rockerski advent, gastro raj te rezidencija Djeda Božićnjaka samo su neke od nezaboravnih blagdanskih lokacija

Pula… grad kulture, festivala i glazbe, ne živi samo tijekom turističke sezone već posjetitelje bogatom ponudom oduševljava i utopljava i u zimske dane, za vrijeme Adventa. Sve do 8. siječnja, na čak 11 lokacija u gradu, u mnoštvu zabavnih, glazbenih i gastro programa, svatko ima priliku doživjeti čaroliju blagdana. Veselje na blagdanskim radionicama, vizualne čarolije i nastupi u ritmu probranih glazbenih imena te zamamne arome, mirisi i okusi na svakom su koraku čarobne Pule, koju ove godine obasjava čak 170.000 lampica.

Tradicionalne gužve ispred pozornica s poznatim glazbenim imenima

Pula i za vrijeme Adventa pokazuje svoj rockerski karakter pa će tako na Portarati nastupiti velika imena domaće rock scene: Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Atomsko sklonište, Nipplepeople, Johnatan, Nola, Kuzma i Shaka Zulu. Nova godina ovdje „stiže“ čak tri puta, odnosno na tri sjajne lokacije. U podne na Portarati odbrojavamo do 2023. zajedno s Miom Dimšić, dok će istu lokaciju u večernjim satima zagrijati ikona domaće glazbene scene – Nina Badrić. Istovremeno, šampanjac i dobre želje dijelit će se na predivnom Kaštelu uz Cubismo, Belfast Food i DJ Teddy Lee.

Najbožićniji grad u Hrvatskoj obožavaju klinci i roditelji

Na 18 blagdanskih kućica možete uživati u iznimnoj gastro ponudi dok istražujete više od 100 adventskih programa ili tražite zasluženi predah od plesa, pjesme ili izvođenja slaloma i pirueta na Klizventu ispred Gradske vijećnice, na 600 m2 ledene površine. Svakako zavirite i u novu, fantastičnu, bajkovitu i čarobnu Rezidenciju Djeda Mraza koja svakodnevno čeka mališane od 10 do 12 i od 17 do 20 sati. Uz pomoć vrijednih vilenjaka, Park grada Graza pretvoren je u „Svijet bajki“, dom klaunova, teatara i cirkusanata koji na svakom koraku šire adventsko veselje, sreću, ljubav i dobre želje.

Kaštel u Zemlji svjetlećih čudesa!

I ove godine možete unutar, ali i ispred Povijesnog i pomorskog muzeja Istre uživati u jedinstvenom vizualnom doživljaju, čarobnim svjetlima Visualia Festivala. Ne propustite ovaj jedinstven mapping na vanjskim zidinama koji jednostavno hipnotizira izuzetnim projekcijama radnim danom od 17 do 22 sata i atrija vikendom, koji se od 23. prosinca aktivira i na radne dane. Zemlja svjetlećih čudesa čeka da se u njoj izgubite u trenutku te u druženju s obitelji i prijateljima pronađete smisao blagdana.

Nogometni corner

Nezaobilazno Svjetsko prvenstvo u nogometu sastavni je dio adventskog programa. Pod okriljem impozantne Pulske Arene, na Karolina parkiralištu, organizirano je i grupno praćenje nogometa, za navijanje kao u vrijeme Gladijatora, glasno i strastveno.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST