4. prosinca 2023.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Kultna robna kuća NAMA je uz modnu reviju i nastupe poznatih glazbenika proslavila veliki 140. rođendan

U utorak, 6. prosinca 2022. godine, poznata zagrebačka robna kuća NAMA proslavila je 140. rođendan, a tom su se prigodom u prostorijama NAMA-e u Ilici okupila mnoga poznata lica. Proslava ovog velikog rođendana započela je izvedbom poznate pjevačice Zdenke Kovačićek koja je svojim repertoarom na jedinstven način poželjela dobrodošlicu svim uzvanicima.


U utorak, 6. prosinca 2022. godine, poznata zagrebačka robna kuća NAMA proslavila je 140. rođendan, a tom su se prigodom u prostorijama NAMA-e u Ilici okupila mnoga poznata lica. Proslava ovog velikog rođendana započela je izvedbom poznate pjevačice Zdenke Kovačićek koja je svojim repertoarom na jedinstven način poželjela dobrodošlicu svim uzvanicima.


Ne postoji mnogo trgovina koje se mogu pohvaliti ovakvom tradicijom i povijesti, a NAMA je kroz godine postala više od mjesta gdje se obavlja kupnja. Ona je kultno mjesto grada Zagreba koje već 140 godina oblikuje društvenu, i urbanu gradsku sredinu, a svojom jedinstvenom arhitekturom u centru grada, NAMA je obilježila život generacijama. Da ide u korak s vremenom, dokazuju i današnje generacije koje s već postojećim, dugogodišnjim kupcima biraju proizvode i odjevne kombinacije u NAMA-i.
„140 godina vjernosti naših kupaca, naša je snaga u svakodnevnom poslovanju, ali i podstrek za sve godine koje dolaze. Hvala vam što ste u svim trenucima naše duge povijesti bili naši odani partneri, a mi vam obećajemo da ćemo u budućnosti i dalje čuvati vrijednosti koje smo stekli, brinuti o našim kupcima i biti nezaobilazna destinacija našeg grada“, izjavila je Brankica Filipaj Mišić, izvršna direktorica nabave i marketinga robne kuće NAMA.
Rođendansko iznenađenje za uzvanike bila je modna revija koja je oživjela poznate izloge u arkadama Ilice, koji krase NAMA-u već više od stoljeća. Program je vodila Vlatka Pokos koja je vjerna NAMA-i već dugi niz godina i u kojoj pronalazi većinu svojih modnih kombinacija za razne prigode. Ovo iznenađenje upotpunila je još jedna glazbena izvedba. Nastup poznate violončelistice Ane Rucner dodao je notu klasike i kultnosti, upravo ono što NAMA-u čini jedinstvenom.
Simbol hrvatske metropole već 140 godina
NAMA je svoj 140. rođendan obilježila nizom aktivnosti kroz cijelu godinu, pa je tako neposredno prije ljeta u svojim divnim arkadama na Ilici organizirala “PreSummer Gin party” za sve posjetitelje i vjerne kupce. U suradnji sa Style&Wings u listopadu je organizirana i “Modna škola stila”, petodnevna radionica u kojoj su polaznice imale priliku naučiti o odjevnim “komadima” koji se nalaze u našim ormarima te svim mogućnostima stvaranja najzanimljivijih modnih kombinacija.
Isto tako, u svibnju ove godine NAMA je ugostila YAMMAT FM koji je uživo emitirao poseban program iz izloga u arkadama NAMA-e u Ilici u čast obilježavanja 140 godina postojanja kultne zagrebačke robne kuće. Tom prigodom, umjetnik Modul8 izrađivao je umjetničko djelo inspirirano komentarima slušatelja i pratitelja YAMMAT FM-a.

Povijest NAMA-e seže u 19. stoljeće kada su Zagreb prvi put posjetili bečki trgovci, Carl Kastner i Herman Öhler. Odabrali su sjajnu lokaciju za svoju prvu trgovinu “Kastner i Öhler” kojom su postavili temelje za robnu kuću koja je oblikovala društvenu, arhitektonsku i urbanu gradsku sredinu hrvatske metropole.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST