20. travnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Ledo plus donirao smrznutu hranu u vrijednosti od 350.000 kuna

Ledo plus ovih će blagdana pomoći najugroženijim društvenim skupinama donacijom 46 tona smrznutog povrća Hrvatskom Caritasu. Riječ je o 71 paleti smrznute hrane, u vrijednosti od 350.000 kuna, namijenjene korisnicima domova za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama Zagrebačke županije.

Donacijom čak 46 tona smrznutog povrća Ledo plus pomoći će da domovi za starije i nemoćne te pučke kuhinje lakše pripreme topli obrok za blagdane

Ledo plus ovih će blagdana pomoći najugroženijim društvenim skupinama donacijom 46 tona smrznutog povrća Hrvatskom Caritasu. Riječ je o 71 paleti smrznute hrane, u vrijednosti od 350.000 kuna, namijenjene korisnicima domova za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama Zagrebačke županije.

“Svako je vrijeme pravo vrijeme za darivanje, osobito kada je dar usmjeren našim potrebitim sugrađanima koji Božić očekuju u oskudici i neizvjesnosti. Drago nam je što je Ledo plus, kao socijalno osjetljiva tvrtka, prepoznao ovaj trenutak i što će pomoći donijeti osmijeh i radost brojnim ugroženim pojedincima i obiteljima na području cijele Hrvatske”, poručio je fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa, prilikom preuzimanja donacije.

Poskupljenja namirnica i energenata utječu na sve, pa i na rad pučkih kuhinja i domova za starije i nemoćne. Svjestan izazovnih vremena i važnosti zaštite ugroženih građana, Ledo plus osigurao je donaciju koja će se podijeliti domovima za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama u kojima se svakodnevno priprema velik broj toplih obroka.

“Dio je naše odgovornosti kao najvećeg domaćeg proizvođača sladoleda i distributera smrznute hrane u Hrvatskoj pobrinuti se da i socijalno najugroženije skupine imaju pristup nutritivno bogatim namirnicama koje su temelj uravnotežene prehrane. Iznimno smo zahvalni na prilici da pomognemo sugrađanima”, poručila je Tatjana Petričušić, menadžerica korporativnih komunikacija Leda plus.

Ovom donacijom želi se pomoći ustanovama da lakše osiguraju hranjiv topli obrok svojim korisnicima. Ledo plus snažno se zalaže za društveno odgovorno poslovanje, a posebnu pozornost posvećuje nutritivnoj vrijednosti i kvaliteti namirnica koje koristi u proizvodnji.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST