15. lipnja 2024.

COVER

COVER.HR – Sve što trebate vidjeti, znati i imati za dobar životni stil

Lucija Mamić pokrenula globalnu platformu za kupovinu najrenomiranijih psećih brendova

Vizija začetnice platforme je da vlasnicima pasa ponudi brendove i proizvode koji ocrtavaju njihov stil života, ali i da im omoguće da na raspolaganju imaju sve što im je potrebno da ih razmaze samo najzdravijim poslasticama, najudobnijim ležajevima, najotmjenijom odjećom, najljepšim uzicama i povocima i s još mnogo drugih artikala koje platforma donosi na tržište.

Kućni ljubimci zasluženo se posljednjih godina tretiraju kao ravnopravni članovi obitelji s najboljim mogućim tretmanom i obzirom na to koliko ljubavi daju svojim ljudskim prijateljima, ni ne čudi kako vlasnici pasa svojim ljubimcima žele pružiti kvalitetan i lijep život.

Nova domaća platforma za kupovinu HIGH PAW u Hrvatsku, ali i u cijelu Europu pa i svijet, na jednom mjestu donosi najbolje i najluksuznije pseće brendove koji do sada nisu bili dostupni na našim prostorima.

Odjeća za pse, kozmetika, poslastice, modni dodaci te ogrlice i povodci samo su dio širokog asortimana među kojim svi vlasnici i ljubitelji svojih četveronožnih prijatelja mogu pronaći ono što njihov ljubimac zaslužuje — samo najbolje.

Cijela ponuda platforme HIGH PAW posebna je po tome što pruža samo vrhunske i najkvalitetnije proizvode nekih od najpoznatijih niche brendova koji proizvode isključivo prvoklasan asortiman za pse i to po najvišim mogućim standardima. Među njima su talijanski 2.8, njemački LILA LOVES IT, William Walker i MiaCara, švedski Buddy Pet Foods i WAP Dog Care, britanski LISH i Mutts & Hounds, španjolski Buddys dogwear te austrijski Molly & Stitch.

Vizija začetnice platforme je da vlasnicima pasa ponudi brendove i proizvode koji ocrtavaju njihov stil života, ali i da im omoguće da na raspolaganju imaju sve što im je potrebno da ih razmaze samo najzdravijim poslasticama, najudobnijim ležajevima, najotmjenijom odjećom, najljepšim uzicama i povocima i s još mnogo drugih artikala koje platforma donosi na tržište.

“Tržište proizvoda za kućne ljubimce prepuno je povoljnim proizvodima komercijalnih brandova, dok je ponuda luksuznih proizvoda nedostatna. Štoviše, nije postojalo jedno mjesto na kojem se može pronaći ono što se traži bez pregledavanja na desetke različitih internetskih trgovina. Uostalom, većina takvih trgovina za ljubimce s proizvodima više kategorije najčešće je specijalizirana za jedan tip proizvoda.

Kasnije sam otkrila da i drugi oko mene nailaze na iste izazove. Tako je nastala ideja da pokrenem HIGH PAW – platformu koja na jednom mjestu nudi najbolje od najboljeg. Cilj je kupcima omogućiti da nađu sve što njihovom kućnom ljubimcu treba, ali ne uobičajene brandove iz trgovine za kucne ljubimce u susjedstvu, već brandove čije je ime sinonim za iznimnu kvalitetu i besprijekoran dizajn”, izjavila je začetnica brenda u Hrvatskoj, Lucija Mamić.

Osim najkvalitetnijih poslastica, kozmetike, odjeće i opreme za pse, online platforma HIGH PAW redovito će donositi aktualne i zanimljive teme vezane uz pse, te svoju publiku učestalo informirati, educirati i motivirati kako bi imali što bolji i kvalitetniji suživot s njima. HIGH PAW planira davati najrelevantnije savjete koji mogu pomoći svakome da bolje i lakše razumije svog psa i donese informirane odluke vezane uz njegovu brigu. Također, na HIGH PAW platformi mogu se pronaći i naučiti razni načini na koje se može bolje njegovati, hraniti i bezbrižno voditi kućne ljubimce na zajednička životna putovanja.

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST